Ako nafukovacia bábika! Kardashianka servíruje krivky, ktoré sú na neuverenie

Veľkolepú oslavu 70-tych narodenín Caitlyn Jennerovej, kedysi Bruca Jennera, si nenechala ujsť ani jeho nevlastná dcéra - slávna Kim Kardashian. A ako to už v jej prípade býva, pozornosť strhla na seba.

02.11.2019 00:00
debata (6)
Kim Kardashian dorazila na oslavu 70-tych... Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kim Kardashian dorazila na oslavu 70-tych narodenín svojho nevlastného otca Bruca Jennera, ktorý sa po zmene pohlavia stal Caitlyn Jennerovou. Kim Kardashian dorazila na oslavu 70-tych narodenín svojho nevlastného otca Bruca Jennera, ktorý sa po zmene pohlavia stal Caitlyn Jennerovou.

Štvornásobná mama, ktorá je manželkou rapera Kanye Westa, dorazila na oslavu vo výraznom svetlom outfite – pastelovom elastickom tope a nohaviciach so zvieracou potlačou. Aj tie dokonale obkresľovali nositeľkinu postavu.

Pri pohľade na jej figúru však nejedného napadne, či je vôbec reálna. Kardashianovej výrazné posadie, k nemu plný dekolt a ultraštíhly driek – to všetko vytvára skôr dojem bábiky v nadživotnej veľkosti než štandardného ženského tela.

O televíznej a internetovej celebrite sa tiež roky špekuluje ako o žene, ktorá využila množstvo možností plastickej chirurgie, aby upravila svoje telo do žiadaných proporcií.

Nech už to je, ako chce, Kim Kardashian West aj počas veľkého jubilea Caitlyn Jennerovej využila príležitosť zažiariť a prilákať mediálnu pozornosť. Na párty nechýbali ani jej sestry, vlastné aj nevlastné a tiež Jennerova bývalá manželka a Kardashianovej mama Kris Jenner.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Kim Kardashian #oslava #krivky #bábika

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...