V puse nanuk, na tele len pár centimetrov látky! Takto v Miami zvádza Garner

O tridsaťročnej modelke a dizajnérke plaviek Kimberley Garnerovej sme už neraz napísali. Samozrejme, v súvislosti s jej podobou v plážovej garderóbe. Teraz sa tiež nedá inak.

04.11.2019 00:00
debata
Modelka, herečka a dizajnérka plaviek Kimberley... Foto: New Media Images / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka, herečka a dizajnérka plaviek Kimberley Garner na pláži v Miami. Modelka, herečka a dizajnérka plaviek Kimberley Garner na pláži v Miami.

Rodáčka z Veľkej Británie, ktorú preslávilo najprv účinkovanie v reality-šou Made in Chelsea, sa objavila na pláži v Miami. A okamžite k sebe priklincovala všetky pohľady.

Dlhonohá blondínka sa na pláži objavila v dvojdielnych ružových bikinách s čiernym lemom a vystavila na obdiv svoju ukážkovú postavičku. Až neuveriteľné sa zdá, že pri jej udržiavaní je schopná siahanuť aj po nanuku, ktorý v momente, keď ju fotografi zvečnili, držala zubami v ústach.

Tridsiatnička Garner odštartovala podnikanie s vlastnou značkou plážového oblečenia v roku 2013 a odvtedy si na konto pripísala množstvo úspechov. Jeden z nich je však z iného súdka. V roku 2017 sa jej totiž naplnili aj herecké ambície, keď dostala hlavnú rolu v akčnom béčkovom filme Sweetheart.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Telo #sexy #Kimberley Garner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....