Zvodné krivky vystavila opäť na obdiv! Ex slávneho športovca už zvádza iného

Jej krivky obdivujú fanúšikovia na Instagrame a jeden čas ich mal len pre seba aj slávny hráč amerického futbalu. Modelka Breana Tiesi sa však už od manžela Johnnyho Manziela dávno odsťahovala a načapali ju s neznámym mužom.

06.11.2019 00:00
debata
Modelka Breana Tiesi, bývalá manželka hviezdy... Foto: Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Breana Tiesi Modelka Breana Tiesi, bývalá manželka hviezdy americkej futbalovej ligy Johnnyho Manziela, si užívala na pláži v Miami. Spoločnosť jej robil neznámy muž.

Sexy brunetka, pôvodom z Kalifornie, sa objavila na pláži v Miami, kde ju zachytili objektívy paparazzov. Pozornosti fotoaparátov, ale ani zraku ostatných návštevníkov pláže neušli krivky tejto zvodnej 170 centimetrov vysokej modelky a fitness maniačky.

Tiesi práve športu a pravidelnému pohybu vďačí za skutočne ukážkové krivky, ktoré už očarili nejedného muža. Od roku 2018 sa na istý čas stal jej vyvoleným práve spomenutý hráč amerického futbalu Johnny Manziel. Dvojici však vzťah dlho nevydržal.

zväčšiť Hráč amerického futbalu Johnny Manziel na... Foto: Profimedia
Hráč amerického futbalu Johnny Manziel si užíval so svojou snúbenicou Bre Tiesi na pláži v Miami. Hráč amerického futbalu Johnny Manziel na archívnom zábere so svojou exmanželkou Bre Tiesi na pláži v Miami.

V marci tohto roka obaja potvrdili odluku, ktorú modelka označili za „veľmi smutné obdobie“. Dôvodom mala byť údajná nevera športovca počas pomerne krátkeho manželstva a Tiesi pred médiami vtedy neurčito uviedla, že jej manžel „porušil vymenené sľuby“. Objavili sa však aj dohady, či nešlo o domáce násilie – obvineniam z neho totiž Manziel čelil v minulosti. Vtedy ho obvinila bývalá priateľka Coleen Crowley.

Na pláži v Miami, kde sa Breana Tiesi objavila v dvojdielnych bikinách a vystavila na obdiv zvodné pozadie, ju zachytili objektívy v spoločnosti neznámeho urasteného muža. Jeho totožnosť sa zatiaľ zistiť nepodarilo. Tiesi sa pre médiá nevyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Miami #sexy #Breana Tiesi

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...