Karin Haydu v bikinách! A s megasvätožiarou... toto všetko zvečnila v Dubaji

Diváci momentálne môžu vidieť herečku Karin Haydu v televíznej šou Tvoja tvár znie povedome. Ale keďže epizódy sú nahrávané v predstihu, slovenská herečka už momentálne oddychuje v ďalekých krajoch.

06.11.2019 12:31
debata

Ako ukázala na svojom konte na Instagrame, 42-ročná herečka odletela po náročných týždňoch účinkovania v spevácko-tanečnej šou do Dubaja, kde je príjemné teplé počasie a človek si môže užiť oddych, more a relax. Inak neurobila ani bratislavská rodáčka.

Haydu plní svoje konto na Instagrame dovolenkovými zábermi už vyše týždňa, ale až teraz skutočne zaujala verejnosť aj médiá. Ako? Predsa fotkou v bikinách. Hoci vznikla oproti západu slnka a tak maskuje drobné nedostatky, je celkom jasné, že herečka sa môže pýšiť ukážkovou postavou.

Pri fotke sa tiež pohrala so svetlom a keďže za sebou nechala zapadať slnko a zároveň sa postavila tak, aby za ňou bolo veľké ruské kolo, výsledný efekt je viac než zaujímavý. Haydu vyzerala akoby tak trošku mala okolo seba veľkú svätožiaru.

Dubajský relax a návštevu arabského sveta, ktorý si Haydu vychutnala v rodinnej spoločnosti otca a dcéry, poňala slovenská herečka tiež so všetkou úctou a rešpektom. Pri návštevoch chrámov sa napríklad zahalila do dlhých šiat a nechala si dokonca zakryté vlasy, aby rešpektovala tamojšie požiadavky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vo Velkej Mesite Sejka Zayeda sa nachadza sedem gigantickych lustrov a najvacsi z nich ma obvod 10 m, vysku 15 m a je treti najvacsi na svete. Vyrobili ho v nemeckom Mnichove a vazi 12 ton, je zo zlata, z Muranskeho skla a swarovskeho kristalov. Nachadza sa tu aj najvacsi koberec na svete s rozlohou 5627m stvorcovych. Dva roky ho tkali v Irane a vazi 35 ton. Mesitu stavali dlhych 11 rokov od 1996-2007, kedy bola spristupnena verejnosti ... Nachadza sa tu skola, kniznica, nemocnica, kupele a hrobky. Je to jedina mesita v Emirate Abu Dhabi, ktora je spristupnena aj nemoslimom a zmesti sa do nej az 41 tisic veriacich. #visitabudhabi #abudhabi #mosque #architecture #city #goodlife #heart #experience #goodmood #travel #destination #november #world #enjoy

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje lasky... ❤️ #daughter #daddy #love #family #familytime #trip #travel #destination #holiday #together #dubai #welovedubai #enjoy

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #more #rodina #bikiny #Dubaj #Karin Haydu #ruské kolo

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...