Od mamy dostal Liam Payne zaucho! Jeho šteklivá reklama bola pre ňu silná káva

Britský spevák Liam Payne dostal od matky zaucho pre reklamu, v ktorej pózuje len v spodnej bielizni.

19.11.2019 11:43
debata (1)

„Moja matka mi nakoniec za tú reklamu zagratulovala, no najprv, keď ju videla prvý raz, udrela ma po hlave. Najprv s tým nebola spokojná, no teraz už je všetko v poriadku,“ povedal 26-ročný interpret pre Hits Radio Live.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#HUGObodywear #HUGOxLiamPayne

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne),

Rodák z Wolverhamptonu priznal, že sa musel pred fotením posilniť alkoholom. „Fotenie bolo naozaj super, keďže tam boli najlepší fotografi z biznisu. Všetci sa o mňa dobre starali a chceli, aby som sa po celý čas cítil v pohode. Dal som si predtým niekoľko pohárikov, povedal som si, že to potrebujem na odvahu. Je celkom náročné stáť pred ľuďmi takmer nahý,“ vyjadril sa spevák, ktorý vydá 6. decembra debutový sólový album LP1.

Liam James Payne sa stal známym vďaka formácii One Direction. Pôvodne pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Liam Payne

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...