Verešová sa nezaprie! Bez klasického výstrihu a prsia predsa (skoro) vonku...

U slovenskej modelky a bývalej Miss Andrey Verešovej je verejnosť už zvyknutá na to, že provokuje. A rada. Nezostala nič dlžná svojej povesti ani na otvorení kaviarne.

20.11.2019 00:00
debata
Modelka a bývalá Miss Slovensko Andrea Verešová. Foto: JHPhoto / Profimedia
Modelka a bývalá Miss Slovensko Andrea Verešová. Modelka a bývalá Miss Slovensko Andrea Verešová.

V Prahe, kde sa konalo pred pár dňami slávnostné otvorenie, sa dvojnásobná mama objavila v spoločnosti manžela Daniela Volopicha. Samozrejme, pred objektívmi si už chvíľky užívala predovšetkým sama. Najprv v koženej predĺženej bunde, ktorú však neskôr zhodila a nechala vyniknúť vzorované šaty.

Vidieť Verešovú so zahalenými ramenami a bez tradičného výstrihu sa tak často nevidí. Ale 38-ročná modelka si našla spôsob, ako potešiť aj českých fotografov. Šaty s lurexovými niťami mali na prednom dieli prestrih a ten odhaľoval celkom jasne, že Verešová si vyrazila bez podprsenky. Konieckoncov s vylepšenými prsami ju asi ani nepotrebuje.

Najmä objektívy tých, ktorí stáli na stranách, boli v tomto prípade vo výhode. Naskytol sa im pohľad na odhalené bujné vnady. Všetko „intímne“ však tentoraz zostalo skryté, Verešová si zjavne pomohla náprsnou lepiacou páskou.

Zdá sa, že tú majú celebrity v obľube. Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian, ktorej ku sláve tiež výdatne pomohlo erotické odhalenie v minulosti, dokonca nedávno uviedla na trh vlastnú kolekciu nálepiek na prsia, ktoré držia odvážnejšie modely šiat či topov presne tam, kde majú byť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #výstrih #Andrea Verešová #otvorenie #sexy

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...