Dokonalá Kaia Gerber zvádza v bikinách svojho drahého! Kto by nebol z jej tela paf?

Modelka Kaia Gerber (18), je, zdá sa, do svojho nového partnera šialene zamilovaná. Spoločne si vyrazili do slnečného Miami a pri bozkoch im nevadia ani paparazzi.

25.11.2019 00:00
debata (9)

Krásna dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej a jej 26-ročný priateľ si vychutnávajú spoločné chvíle pri hotelovom bazéne aj na pláži. Krásna tínedžerka ohuruje dokonalým telom nielen svojho partnera, komika Petea Davidsona, ale aj ostatných hostí v ich okolí. Vášnivé bozky aj objavia si čerství zaľúbenci vymieňajú priamo pred očami ostatných.

Pete Davidson a modelka Kaia Gerber v Miami. Foto: Profimedia
kaia gerber Pete Davidson a modelka Kaia Gerber v Miami.

18-ročná modelka, ktorá patrí medzi najsledovanejšie hviezdy súčasnosti, mala na sebe čierne bikiny, ktoré len tak-tak zakrývali jej štíhle telo. Tvár jej zakrývali slnečné okuliare a hnedé vlasy jej rozpustené padali do tváre. V Miami robili páriku zaľúbencov spoločnosť aj ich priatelia, s ktorými sa zabávali pri bazéne.

Potetovaný Pete Davidson sa začal po boku Gerberovej ojavovať len nedávno, ale o známe partnerky núdzu nemal ani v minulosti. Pred pár mesiacmi, v marci, sa komik Pete Davidson ešte túlil k slávnej herečke Kate Beckinsale, s ktorou prežil niekoľkomesačný románik. Následne randil s modelkou Margaret Qualley, dcérou herečky Andie MacDowellovej. V roku 2018 mu padla do oka Ariana Grande, s ktorou sa dokonca zasnúbil. Ale ani tento vzťah nemal dlhé trvanie.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Miami #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...