Dokonalé krivky Sofie Richie? Fíha, tentoraz ich zatienila obdarená Alexa!

Napriek tomu, že mal povesť nepolepšiteľnéeho plejboja, krásna Sofia Richie pomotala hlavu Scottovi Disickovi poriadne. Nedokáže sa od nej odtrhnúť už bezmála dva roky.

27.11.2019 07:49
debata (2)
zväčšiť Sofia Richie (vľavo) si užívala na jachte v... Foto: MEGA / Mega Agency / Profimedia
Sofia Richie (vľavo) si užívala na jachte v spoločnosti priateľa Scotta Disicka. Tentoraz však paprazzov zaujala aj iná blondínka. Konkrétne Alexa Dellanos. Sofia Richie (vľavo) si užívala na jachte v spoločnosti priateľa Scotta Disicka. Tentoraz však paprazzov zaujala aj iná blondínka. Konkrétne Alexa Dellanos.

Dvojicu zachytili paparazzovia spoločne aj pred pár dňami. A ako inak, v hedonistickom móde. Partnerov totiž častejšie než pri bežných aktivitách vidieť na jachtách, pláži či exotických dovolenkách.

Tentoraz necestovali ďaleko. Dcéra speváka Lionela Richieho a jej partner si vyrazili len neďaleko amerického pobrežia a v spoločnosti priateľov si užívali chvíle na jachte neďaleko slávnej pláže v Miami. Akurát tak, aby boli aj na dohľad.

Sofia Richie predvádza svoje bezchybné krivky... Foto: MEGA / Mega Agency / Profimedia
Sofia Richie predvádza svoje bezchybné krivky na jachte neďaleko pobrežia Miami. Sofia Richie predvádza svoje bezchybné krivky na jachte neďaleko pobrežia Miami.

Plavovlasá Richie, ktorá vďaka svojim krivkám ale aj popularite získala niekoľko reklamných kontraktov a dokonca navrhuje vlastné kolekcie, však tentoraz nebola jedinou dámou v spoločnosti. A div sa svete, objavila sa aj taká, ktorá ju zatienila. Minimálne odhalenými krivkami.

Reč je o modelke Alexe Dellanos, ktorá si na seba obliekla skutočne úsporné bikiny a vystavila do objektívov svoje bujné pozadie. Vylepšené krivky s hrdosťou predvádza táto blondínka, ktorá je parnerkou umelca menom Alex Monopoly. Spoločnosť doplnil aj slávny majiteľ niekoľkých klubov v Miami – Dave Grutman.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Alexa Dellanos (@alexadellanos),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #kráska #Sofia Richie #krivka #Alexa Dellanos

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...