Pamela Anderson šla do plaviek! Vek 52, telo... to vyzerá veru mladšie!

Vek pre ňu rozhodne nie je prekážkou. A ani hendikepom. Herečka a modelka Pamela Anderson, ktorej kariéru formovali najmä sexi úlohy a pózovanie pre pánske magazíny, sa znovu vyzliekla pred objektívom.

28.11.2019 10:00
debata
zväčšiť Herečka a modelka Pamela Anderson pózuje na... Foto: NARI / Backgrid Australia / Profimedia
Herečka a modelka Pamela Anderson pózuje na jachte v Austrálii. Herečka a modelka Pamela Anderson pózuje na jachte v Austrálii.

Paparazzovia zachytili rodáčku z Kanady na pobreží austrálskeho Gold Coast, kde sa objavila v spoločnosti malej skupinky priateľov, ale tiež organizačného štábu. Anderson sem totiž pricestovala nakrúcať reklamu v duchu jednej z jej najslávnejších úloh – plavčíčky z Pobrežnej hliadky.

O deň neskôr sa po nakrúcaní stihla venovať fotografovi z redakcie magazínu Maxim Australia. Práve tento časopis údajne pripravoval sériu záberov, na ktorých sa slávna blondínka opäť predvádza v plavkách. Čo na tom, že oslávila už 52. narodeniny. Vyzerá stále výborne.

Presvedčená vegetariánka a matka dvoch dospelých synov sa na palube menšej jachty, kde fotenie prebiehalo, objavila v bielych jednodielnych plavkách. Tie odhalili jej povestný dekolt, ale tiež udržiavanú figúru.

Po pracovných chvíľach sa potom Anderson vybrala s priateľmi do prístavu a snažila sa užiť si chvíľky voľna a relaxu. Od rozchodu s futbalistom Adilom Ramim sa hviezda neobjavila v mužskej spoločnosti – teda aspoň nie v takej, ktorá by mohla byť potenciálnym partnerom. V Austrálii Andersonovú sprevádzal bodyguard a skupinka, ktorá bola súčasťou fotografického tí­mu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Austrália #plavky #Pamela Anderson #pózovanie

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...