Ďalší deň na pláži, Sofia Richie znovu v bikinách! Je tu niekto viac sexy?

Iba pred pár dňami si užívali spolu na jachte, tentoraz sa z lode presunula Sofia Richie priamo na miamskú pláž. Jedna vec však zostala. Jej ukážkové krivky.

30.11.2019 00:00
debata
zväčšiť Modelka a influencerka Sofia Richie opäť... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a influencerka Sofia Richie opäť predvádzala svoje príťažlivé krivky v Miami. Modelka a influencerka Sofia Richie opäť predvádzala svoje príťažlivé krivky v Miami.

Blondínka, ktorá je adoptívnou dcérou speváka Lionela Richieho, je už niekoľko rokov v centre pozornosti nielen pre svoju internetovú popularitu, ale tiež vzťah so Scottom Disickom.

Známy plejboj a účinkujúci z reality-šou Keeping up with Kardashians, ktorý bol tiež ženatý s Kourtney Kardashianovou, po boku sexy blondínky nechýbal. Ale paparazzov zaujímala najmä ona.

Richie sa objavila na pláži v dvojdielnych bikinách v ružovej metalízovej farbe. Pohľad na ňu nenechal nikoho na pochybách v tom, že príroda bola k mladučkej dáme štedrá a veľmi priaznivá.

Už dávnejšie si to uvedomili aj módne či kozmetické značky, ktoré Richieovú oslovili na spoluprácu. A okrem kolekcie plaviek napríklad pred časom uviedla na trh aj vlastnú denimovú líniu. Síce ju v džínsach veľmi často nevidieť, ale ktohovie, možno na kupujúcich zaberie slávne meno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #Miami #sexy #Sofia Richie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...