Slovákov zvádzala na bilboardoch! Módnej elite ukázala dokonca poprsie

Jej tvár si ešte možno pamätáte aj vy, ak ste nákupným maniakom a pravidelným návštevníkom Bratislavy. Topmodelka Cindy Bruna sa totiž jeden čas usmievala z desiatok bilboardov práve v hlavnom meste.

04.12.2019 00:00
debata
Modelka Cindy Bruna v kreácii Fendi Couture... Foto: Reuters, LISI NIESNER
Cindy Bruna Modelka Cindy Bruna v kreácii Fendi Couture odhalila aj svoje intímne partie poprsia.

Dlhonohá kráska s čokoládovou pleťou a taliansko-konžskými koreňmi bola pred časom tvárou známeho obchodného centra v Bratislave, ale slávnejšia je tiež ako kráska z móla Victoria's Secret či tvár kampaní Prada a Calvin Klein.

V pondelok večer sa Bruna ako reprezentantka súčasného vrcholového modelingu objavila aj na vyhlásení cien British Fashion Awards a prehliadnuť ju možné nebolo. Do čiernej kreácie na priehľadnom podklade z dielne ateliéru Fendi Couture ju obliekol obľúbený štylista. A mohol sa spoľahnúť na to, že Bruna sa nezľakne ani odvážnejšie ladenej kreácie.

Modelka Cindy Bruna. Foto: Reuters, LISI NIESNER
Modelka Cindy Bruna. Modelka Cindy Bruna.

Pred objektívmi z Británie, ale aj zvyšku sveta sa Bruna predvádzala aj s výrazným klobúkom a šperkmi, čo však pútalo pozornosť ešte viac bolo jej odhalenie. Pod priehľadnou látkou šiat sa totiž črtali aj jej intímne partie – niektorým fotografom sa podarilo zachytiť Brunino obnažené poprsie.

Pre 24-ročnú krásku to zjavne problém nie je. V minulosti už pózovala takmer v Evinom rúchu. A na slávnostnom galavečere nebola jediná. O sexy modelkách čítajte aj tu. Nižšie si môžete pozrieť aj veľkú galériu z vyhlásenia cien.

Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British...
Herečka Emilia Clarke pózuje v šatách...
+41Modelka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #cena #poprsie #Fashion Awards #Cindy Bruna

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....