Celulitída? Má ju aj topmodelka Kate Moss, v Miami ju neskrývala

Slnečná Florida je presne to miesto, kam to aktuálne láka svetové celebrity.

06.12.2019 11:00
debata

Čas plynie neúprosne aj topmodelkám. Slávna Britka Kate Moss je toho dôkazom. A hoci aj ako 45-ročná vyzerá stále skvelo, niektoré nedokonalosti už neskryje, aj keby chcela.

Obdivovaná múza mnohých návrhárov si z chladnej Európy zaletela oddýchnuť do slnečného Miami. Práve na Floridu to aktuálne ťahá nohé hviezdy, keďže teploty sú tam viac ako príjemné a lákajú do plaviek. Šaty tak na pláži zhodila aj Moss a paparazzi boli pri tom.

Kate Moss na pláži v Miami. Foto: Profimedia
Kate Moss Kate Moss na pláži v Miami.

Slávna blondínka mala na sebe celé čierne plavky značky Heidi Klein (za 250 libier), ktorým nebolo čo vyčítať. Pohľad na zadné partie Mossovej však už taký lákavý nebol – niet sa čomu čudovať, čas pracuje aj v jej prípade a 5 rokov pred okrúhlou päťdesiatkou je celulitída na jej pokožke čoraz viditeľnejšia. Nič to! Topmodelke 90-tych rokov to na nálade neubralo, s úsmevom si užívala v spoločnosti kamarátok, neodpustila si ani cigaretku.

Modelka Kate Moss na spoločnenskom podujatí v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Modelka Kate Moss Modelka Kate Moss na spoločnenskom podujatí v šatách Marc Jacobs - archívna snímka.

Modelka je mamou 17-ročnej dcéry Lile Grace, ktorej otcom je Jefferson Hack. Aj tá už má za sebou prvé kroky v modelingu, slávna mama nie je proti. „Nebránim jej, nechávam to na ňu. Ale budem ju podporovať v akejkoľvek oblasti, pre ktorú sa rozhodne,“ prezradila pred časom v rozhovore pre magazín Love.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Miami

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....