Krásna Gonzales na pláži v Mexiku: Telo bohyne, ale už ho bozkáva tento muž...

Patrí medzi najsexi herečky súčasnosti a dlhý čas bola aj stredobodom pozornosti mužov v Hollywoode. Už niekoľko mesiacov je však herečka Eiza Gonzales zadaná.

09.12.2019 00:00
debata
Herečka Eiza González predviedla cestou z vody... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Eiza González a jej partner Luke Bracey si užívajú lásku v mexickom Tulume. Herečka Eiza González predviedla cestou z vody svoju príťažlivú figúru.

Kráska s mexickou krvou, ktorú diváci môžu poznať z filmov Baby Driver či Hobbs & Shaw, sa objavila počas víkendu na slnečnej a rozpálenej pláži v Mexiku. A nepochybne rozpálila aj nejedného prizerajúceho sa.

Vo fialových dvojdielnych bikinách sa 29-ročná herečka kráčajúc smerom z mora stala skutočným zdrojom rozruchu. Príroda (a pravdepodobne tak trochu aj tvrdý tréning) nadelili Gonzalesovej do vienka nádherné a príťažlivé ženské tvary. Dôkazom sú aj aktuálne fotografie.

zväčšiť Herečka Eiza González a jej partner Luke Bracey... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Eiza González a jej partner Luke Bracey si užívajú lásku v mexickom Tulume. Herečka Eiza González a jej partner Luke Bracey si užívajú lásku v mexickom Tulume.

Z nich je však tiež jasné, že brunetka s tvárou bábiky je až po uši zamilovaná do svojho partnera Luka Braceyho. Dvojica sa práve v Mexiku oddávala vášni a láske. A to priamo v oceáne, kde ich objektívy paparazzov nachytali pri vášnivých bozkoch.

Párik sa spoznal cez spoločných priateľov v rámci filmovej brandže. Aj Bracey je hercom, objavil sa napríklad vo filme Hacksaw Ridge.

Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt HBO - Very Ralph. Herečka Eiza Gonzalez predstavila nový projekt HBO - Very Ralph.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #láska #vášeň #Eiza Gonzáles #sexy #Luke Bracey

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....