Ďalšia pláž, nové bikiny, sexy telo zostáva! Bella Hadid si užíva Karibik

Z jednej pláže na druhú! Topmodelka Bella Hadid si zjavne užíva voľno v pracovnom kalendári s exotickou príchuťou.

10.12.2019 00:00
debata (3)
Topmodelka Bella Hadid počas dovolenky na... Foto: Eliot / Starface / Profimedia
Topmodelka Bella Hadid počas dovolenky na ostrove St. Barths. Topmodelka Bella Hadid počas dovolenky na ostrove St. Barths.

Po nedávnej návštevy Art Basel v Miami, kde sa 23-ročná Hadid objavila nielen na výstavách a módnej prehliadke, ale tiež pri hotelovom bazéne, smerovali jej kroky na exotický ostrov svätého Bartolomeja. Karibská destinácia je vyhľadávaným miestom pre množstvo celebrít a boháčov. Hadidovú sprevádzala skupinka priateľov.

Paparazzovia ju zvečnili počas víkendu v plavkách netypického strihu, ktorý odhaľoval jej bruško a celkovo nechal vyniknúť štíhlu a príťažlivo tvarovanú postavu. Brunetka doplnila model s oranžovo-žltým vzorom aj tónovanými slnečnými okuliarmi. V oranžovej farbe.

Bella Hadid nepochybne vedela o tom, že ju reportéri vystopovali. No nenechala si tým pokaziť náladu, ani uvoľnenie. Na pláži, kde sa nachádzal aj model Jordan Barrett, sa predvádzala so smiechom, striedala pózu za pózou a v jednom momente dokonca urobila aj niekoľko poriadne provokatívnych.

Iba pred pár dňami sa Bella Hadid stretla na pláži aj s kamarátkou a kolegyňou Kendall Jennerovou. Obe modelky patria v súčasnosti ku špičke modelingového biznisu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #St. Barths #sexy #Bella Hadid

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...