Ani (poriadne) oblečená, ani nahá... táto kráska ukázala športovcom fakt dosť!

Z titulu pre športovca roka od magazínu Sports Illustrated sa tešila v pondelok večer žena - futbalistka Megan Rapinoe. Ale nebola jedinou zástupkyňou nežného pohlavia, ktorá prilákala pozornosť.

11.12.2019 00:00
debata
Modelka Brooks Nader na vyhlásení Športovej... Foto: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia
Brooks Nader Modelka Brooks Nader na vyhlásení Športovej osobnosti roka magazínu Sports Illustrated.

Poriadnu dávku záujmu si vyslúžila aj modelka Brooks Nader, ktorú dobre poznajú aj čitatelia športového časopisu – teda lepšie povedané jeho špeciálneho plavkového vydania. Práve v ňom totiž táto kráska v minulosti pózovala.

Na červený koberec vyhlásenia cien pre Športovú osobnosť roka síce neprišla v plavkách, ale odhalila toho viac ako dosť. Nejeden by si povedal, že pokojne mohla prísť aj nahá.

Nader si totiž obliekla na seba trblietavý model minišiat, ktoré na telovom a takmer priehľadnom podklade ukázali aj to, čo sa skrýva pod nimi. Modelka tak jasne odhalila obliny svojho dekoltu či telové nohavičky, ktoré si vzala pod šaty.

Dvadsaťtriročná rodáčky z Louisiany však zjavne mala túto provokáciu v pláne a dobre premyslenú. Aj na svojom Instagrame totiž zverejnila video z príprav a tešila sa na reakcie, ktoré vyvolajú jej šaty. Čo poviete na ne vy? Ukázala priveľa, alebo nie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Sports Illustrated #priehľadné šaty #Brooks Nader

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...