Jej telo zahalili len centimetre! Na pláži si táto kráska robila vlastný biznis

Ak predávate plavky a zároveň vyzeráte ako modelka, niet lepšej príležitosti ako podporiť vlastný biznis. Treba vyraziť na pláž v Miami a vystaviť na obdiv telo v sporej plážovej garderóbe.

12.12.2019 00:00
debata (1)
Modelka a dizajnérka plaviek Nicole Williams... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a dizajnérka plaviek Nicole Williams predvádzala svoju sexi figúru v Miami. Modelka a dizajnérka plaviek Nicole Williams predvádzala svoju sexi figúru v Miami.

A presne podľa tohto plánu šla aj modelka a návrhárka plaviek a bikín – príťažlivá Nicole Williams. Brunetku zachytili objektívy na známej americkej pláži v bielej kombinácii odvážnych bikín. Tie iba drobnými trojuholníčkami zakrývali jej intímne partie.

Williams si plážové chvíle krátila prechádzkou po pobreží. A nepochybne aj tým, že si uvedomila prítomnosť paparazzov. A patrične im teda zapózovala.

V súčasnosti však nie je táto dáma jedinou modelkou a sexy dizajnérkou, ktorej produkty s nadšením nakupujú ženy po celom svete. Vďaka sociálnym sieťam sa biznis s dizajnom kolekcií rozbehol mnohým príťažlivým kráskam, ktoré začínali práve ako modelky spodnej bielizne alebo plážových katalógov.

Platí to napríklad aj o Natashi Oakleyovej a Devin Brugmanovej či Kimberly Garnerovej. Jednotlivé dámy si pozrite v našej galérii.

Modelky a blogerky Natasha Oakley (vľavo) a...
Modelka, herečka a dizajnérka plaviek Kimberley...
+7Modelka a dizajnérka plaviek Nicole Williams...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #dizajn #Miami #kráska #Nicole Williams

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...