Tehotná Partlová sa vyzliekla, ukázala bruško: Aj takto sa môžem cítiť ako žena

Popularita odvážnejšieho a zmyselného pózovania v období tehotenstva nepatrí len do sveta zahraničného šoubiznisu. Podobne sa správajú aj domáce prominentky. Na sexy pózovanie sa odhodlala aj Mirka Partlová.

13.12.2019 09:02
debata

Herečka, ktorú kedysi preslávil najmä seriál Panelák a ktorá je roky etablovanou hviezdou divadla Nová scéna, sa vo štvrtok na sociálnej sieti pochválila záberom so zaobleným bruškom. A nie hoijakým.

Blondínka sa pred objektív postavila takmer nahá. Jej obnažené telo zakrýva len jemný župan a fotografka ju zachytila tak, aby intímne partie zostali skryté, no všetko ostatné vidieť v plnej kráse. „Nejako mi celé to tehotenstvo uletelo. Ale aspoň zostanú profi dôkazy ženským okom,“ napísala k záberu, ktorý vytvorila fotografka Petra Bošanská.

„Aj v tehotenstve sa dá vyzerať a cítiť sa ako žena,“ doplnila ešte herečka, ktorá prvý prírastok očakáva v prvých mesiacoch nového roka.

Iba nedávno sa na podobnom type fotografie prezentovala aj speváčka a členka dua TWiiNS Daniela Nízlová, ktorá čaká dieťa s futbalistom Stanislavom Lobotkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #žena #Instagram #Mirka Partlová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...