Biele bikiny, v nich zvodné krivky: Zlatá Barbie vyrazila na pláž!

Vo svete modelingu ju prezývajú aj ako Zlatá Barbie. Modelka a influencerka Jasmine Sanders na pláži v Miami predviedla aj svoje "bábikovské" krivky.

14.12.2019 00:00
debata (1)
Modelka Jasmine Sanders (vľavo) na zábere s... Foto: RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka Jasmine Sanders (vľavo) na zábere s kamarátkou na pláži v Miami. Modelka Jasmine Sanders (vľavo) na zábere s kamarátkou na pláži v Miami.

Rodáčka z nemeckého Frankethalu, ktorá však po presťahovaní sa do USA vyrastala s rodičmi za veľkou mlákou, sa pred pár dňami stala objektom záujmu paparazzov práve na známej pláži v Miami. Sandersovú zachytili v spoločnosti dobrej kamarátky, s ktorou si zjavne užívali typickú dámsku jazdu.

Modelka oblečená do dvojdielnych bielych plaviek si svoje pozadie chránila uviazanou šatkou okolo pása, napriek tomu však bolo jasné, že sa môže pýšiť príťažlivými krivkami. A nie sú to žiadne proporcie bábiky Barbie, ale skôr bežnej normálnej a krásnej ženy.

Modelka a celebrita Jasmine Sanders. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Modelka a celebrita Jasmine Sanders. Modelka a celebrita Jasmine Sanders.

Dvadsaťosemročná Sanders sa po úspechu v módnej brandži, keď sa objavila v tituloch ako Vogue či Esquire a kampaniach pre Nike alebo Aldo, momentálne na čas stiahla. Posledné mesiace údajne venovala najmä oddychu a stretnutiam s priateľmi.

V minulosti tvorila tiež pár so spevákom Chrisom Brownom, tým istým Brownom, ktorý kedysi randil a tiež desivo zmlátil speváčku Rihannu. Vzťah nemecko-americkej krásky však netrval dlho. Momentálne je single a údajne si tento pocit užíva.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Miami #sexy #Jasmine Sanders

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...