Mólo vymenila za pláž. Kypré pozadie Galeovej môže obdivovať Mexiko!

Minulý rok mala o tomto čase už za sebou slávnu prehliadku Victoria's Secret. Keďže ju však značka zrušila, aj krásna modelka Kelly Gale si mohla užívať oddych namiesto práce. A tvrdého tréningu.

17.12.2019 00:00
debata
zväčšiť Modelka Kelly Gale na pláži v Mexiku... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Kelly Gale na pláži v Mexiku predvádzala svoje príťažlivé krivky. Modelka Kelly Gale na pláži v Mexiku predvádzala svoje príťažlivé krivky.

Švédsku krásku zachytili objektívy fotoaparátov v Mexiku, kde sa momentálne slní niekoľko známych celebrít. Brunetka si vybrala obľúbené letovisko na oddych a podľa fotografií sa zdá akoby mala chuť na trochu samoty.

Všetky zábery, na ktorých ju zvečnili, ju totiž zachytávajú samu. Či už na pláži, v mori, alebo pri čítaní časopisov na ležadle. Ani stopy nebolo po hercovi Joelovi Kinnamanovi, s ktorým ju médiá spájali v roku 2019.

Jedno sa však nezmenilo. Gale predviedla na pláži príťažlivú a ženskú figúru. V dvojdielnych plavkách vynikol jej bujný dekolt, ale aj kypré pozadie, ktorým často zvádza aj na vlastnom Instagrame.

Rodáčka z Gothenburgu, v ktorej krvi sa po predkoch miešajú austrálske a indiánske gény, síce tento rok zostala bez príležitosti predviesť svoje krivky na móle pre Victoria's Secret. Je však pravdepodobné, že ju uvidia už čoskoro čitatelia magazínu Sports Illustrated. Samozrejme, v špeciálnom plážovom vydaní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Gale (@kellybellyboom),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cali

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Gale (@kellybellyboom),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Telo #modelka #Kelly Gale

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...