Telá štyridsiatničiek, ktoré vás odrovnajú! Súboj Beckinsale a Pataky stojí za pohľad

Bez jedinej chybičky! Herečky Kate Beckinsale (46) a Elsa Pataky (43) dokazujú, že tvrdý tréning sa vyplatí, aj keď máte po štyridsiatke.

20.12.2019 00:00
debata

Obe vystavujú svoje telá pravidelne na obdiv – či už na svojom Instagrame alebo pózujú na titulkách magazínov venujúcich sa cvičeniu či zdravému životnému štýlu. Inšpirujú ženy, ktoré sa prehupli cez štyridsiatku a túžia po sexi krivkách. Ide to – odkazujú obe a pohľad na ich telá je toho jasným dôkazom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you @womenshealthmag for having me on your Jan/Feb cover and letting me run round Malibu kicking things. Link to story in bio ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

46-ročná Kate Beckinsale (46) aktuálne zdobí titulku magazínu „Women’s Health“, v rozhovore okrem iného priznáva, že trénuje šesť razy týždenne. Jej vôľa je nezlomná a tréning vynechá málokedy. A ak sa tak stane, tak na to musí mať zásadný dôvod.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@womenshealthmag

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

Na titulke sa rodáčka z Londýna usmieva oblečená v pruhovanom elastickom tope a bielych nohavičkách. Pozornosť čitateliek upriamuje veľmi jasne na svoje vypracované brucho a štíhle stehná. Drina a prísny životný štýl prinášajú svoje ovocie, o tom niet pochýb. Len málokto by tipoval, že Beckinsale je mamou už dospelej dcéry, 20-ročnej Lily Sheen.

Ale obdivovanou štyridsiatničkou je aj španielska herečka Elsa Pataky. Od Beckinsale je síce o tri roky mladšia, obdiv rovesníčok si však zaslúži rovnako. Je mamou troch ratolestí, ktorých otcom je austrálsky herec Chris Hemsworth.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m really excited to announce that I will be launching my first Australian book on November 26th! I’ve been working on this for over a year and I can’t wait to share it with you. This is your guidebook on how to live to a balanced and healthy life. My approach is about building strength of body and mind. I share my advice for overcoming mind-traps and other challenges, as well as my favourite high-intensity exercise circuits that can be done from home. You'll also find nutrition advice and delicious, healthy recipes. You can pre-order your hard copy via the link in my bio and the ebook through Apple Books or Amazon. Estoy muy emocionada de anunciar mi primer libro en inglés que estará a la venta en librerías Australianas a partir del 26 de noviembre! En él hablo de la necesidad de encontrar un equilibrio fuerte entre mente y cuerpo. Comparto mis consejos sobre cómo llevar los retos que nos pone la mente así como mis ejercicios favoritos de alta intensidad los cuales se pueden hacer desde casa. También he incluido recetas super ricas y sanas con consejos nutricionales. Podéis reservarlo a través del enlace en mi bio y la versión electrónica a través de Apple Books o Amazon. Couldn’t have done it without this amazing team / No podría haberlo conseguido sin este equipo increíble: Published by @plumbooks Cover and lifestyle photography @georgesantoni Design @arielleaxel Food design team @gold.georgia @leeblaylock @carolines_food_stuff

Príspevok, ktorý zdieľa Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential),

Krásna blondínka má za sebou účinkovanie v niekoľkých kampaniach na spodnú bielizeň, v ktorých upriamila pozornosť práve na svoje sexi krivky. O tajomstvo, ako sa k nim dopracovala, sa podelila – koncom novembra vydala knihu s názvom Strong. V nej opisuje cvičenia a tipy, vďaka ktorým v 43 rokoch vyzerá na tridsať. "Ide o sprievodcu zdravým a vyváženým životom. Moja kniha je o budovaní silného tela a mysle,“ opísala pekná blondínka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elsa Pataky #Kate Beckinsale

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...