Vianoce v exotike! Rita Ora navliekla odvážne plavky a užíva si Karibik

V niektorých domácnostiach sa už robia posledné prípravy na štedrovečerné dekorácie a menu. Ale speváčka Rita Ora si predvianočný stres vyškrtla zo zoznamu.

23.12.2019 12:52
debata (1)
Speváčka Rita Ora na predvianočnej dovolenke na... Foto: EliotPres /MEGA / Mega Agency / Profimedia
Speváčka Rita Ora na predvianočnej dovolenke na ostrove St. Barths. Speváčka Rita Ora na predvianočnej dovolenke na ostrove St. Barths.

Slávna popová hviezda si posledné dni pred príchodom vianočných sviatkov užila v spoločnosti priateľov na karibskom ostrove St. Barths – v teple a exotike. Práve tam ju zachytili aj paparazzovia na pláži. Inokedy pomerne vyzývavá Ora, tentoraz mala na sebe pomerne zahaľujúci model plaviek.

Dvadsaťdeväťročná speváčka si obliekla biele zavinovacie plavky, ktoré jej hrubými pruhmi látky zakrývali prsia. Napriek tomu však fotografom neuniklo, že sa bujné prednosti popovej krásky derú z tohto kúska plážového odevu von. Ora však všetko ustrážila.

Na Instagrame sa Ora poďakovala za úspešný a profesionálne poriadne naplnený rok. Podarilo sa jej totiž zahrať si vo filme, získať cenu Latin Grammy Award a uviesť na trh vlastnú značku tequily – nápoja, ktorý vraj zbožňuje aj ona sama.

„Je neskoro a som unavená vo chvíli, keď píšem tento odkaz, ale ľúbim vás a idem sa vyvaliť na dovolenku, tak sa s tým musíte vyrovnať,“ odkázala svojim fanúšikom a ohlásila tak párdňovú pauzu aj od sociálnych sietí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #plavky #Rita Ora #Vianoce #St. Barths

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...