Pippa v Karibiku previedla ukážkové krivky! Ani pani Middleton sa nedá zahanbiť

Jej slávna sestra trávila Vianoce s celou rodinou po boku britskej kráľovnej. Pippa Middleton, dnes už Matthewsová tak vzala svojich rodičov do exotického Karibiku.

28.12.2019 00:00
debata (9)
Pippa Matthews-Middleton a jej synček Arthur... Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia
Pippa Matthews-Middleton a jej synček Arthur spoločne na pláži ostrova St. Barths v Karibiku. Pippa Matthews-Middleton a jej synček Arthur spoločne na pláži ostrova St. Barths v Karibiku.

Zábery z ostrova St. Barths, ktoré zhotovili paparazzovia, potvrdili, že mladšia sestra vojvodkyne Kate sa rozhodla vianočný zhon zahodiť za hlavu a užila si sviatky s najbližšími v slnečnej exotike. Spoločnosť jej nerobila len mama Carole a otec Michael, ale samozrejme aj manžel James Matthews a syn Artur.

Celú rodinku na slnečnom pobreží zachytili objektívy na prvý sviatok vianočný. Najmä Pippe patrila pozornosť hľadáčikov a ostrilo sa na jej ukážkové krivky. Už v čase svadby jej sestry s princom Williamom si vyslúžila táto Britka pozornosť za svoje ženské krivky a tvarované pozadie. V Karibiku predviedla vyšportovanú postavu a štíhle pevné bruško.

Pippa Matthews Middleton (vľavo) a jej mama... Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia
Pippa Matthews Middleton (vľavo) a jej mama Carola Middleton si spoločne užívali dovolenku na ostrove St. Barths. Pippa Matthews Middleton (vľavo) a jej mama Carola Middleton si spoločne užívali dovolenku na ostrove St. Barths.

Dvojdielne biele bikiny nenechali nič na náhodu a nič neskryli. Ak by ste však hľadali nedostatok, ťažko by ste uspeli. Pri pohľade na Middletonovej mamu je však jasné, že obe dcéry majú gény po nej. A prirodzene štíhle budú pravdepodobne navždy.

V rovnaký deň, ako Pippa s celou rodinou pristála na letisku v Karibiku, sa jej sestra zúčastnila na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame. Zábery jej rodinky, ktorá kráča do kostola (s výnimkou syna Louisa) obleteli svet a opäť vzbudili nadšenie „kate-filov“. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #forma #fit #Pippa Middleton #mama #Karibik

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...