Juhoafrická kráska vie, čo ukázať! Boj za lepšiu planétu a ukážkové pozadie

Vie dobre, v čom sú jej fyzické prednosti. Topmodelka Candice Swanepoel hrdo predvádza svoje tvarované pozadie. Spravila tak na Instagrame v závere roka, ale tiež v novej reklame.

30.12.2019 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Excited to make new memories with people I love

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Swanepoel (@angelcandices),

Tridsaťjedenročná rodáčka z Južnej Afriky zverejnila pred pár dňami momentku z exotickej dovolenky, na ktorej pózuje len v spodnom diele bikín. A nie je sama. Spoločnosť jej robí ďalšia slávna modelka – holandská rodáčka Doutzen Kroes.

„Vzrušená z toho, že môžem tvoriť nové spomienky s ľuďmi, ktorých zbožňujem,“ napísala k záberu Swanepoel, ktorá je s Kroesovou dobrá kamarátka, ale súčasne sa spojili aj v projekte vlastnej odevnej línie plaviek, ktoré sú vyrábané s ohľadom na životné prostredie a s vysokými ekologickými štandardmi.

Určite aj preto sa nedávno tiež stala tvárou (či skôr telom) značky šperkov Logan Hollowell z Los Angeles. Ide totiž o produkty, ktoré vznikajú z recyklovaného zlata, eticky nezávadných drahých kameňov a diamantov, ktoré majú certifikáty overeného pôvodu a nie sú produktom čierneho trhu či krajín, v ktorých sa s nimi obchoduje v rámci vojenských konfliktov.

Blondínka pre značku nafotila sériu zvodných záberov, na ktorých opäť pózuje hore bez. Ani v tomto prípade však jej priaznivci neuvidia viac ako šteklivo ladené decentné zábery jej ukážkového tela. A zadočka, na ktorý je taká hrdá. Viac si preklikajte na poste z Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Swanepoel (@angelcandices),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #šperky #Telo #ekológia #Candice Swanepoel #krivky

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...