Plážová dovolenka slávnej Cindy Crawfordovej! Stehná má teda ukážkové

Cindy Crawford (53) a jej manžel, Rande Gerber (57), oslávili v máji 21. výročie sobáša.

08.01.2020 11:20
debata (3)

Láska po rokoch nevyprchala, čo je na slávny pár celkom nezvyčajné. Veľa takýchto manželstiev v Hollywoode nie je k videniu.

Slávny párik si začiatok nového roka 2020 vychutnal v teple. Vyrazili na pláž v slnečnom Miami, kde ich mohli zazrieť aj ostatní dovolenkári. Pod bielym slnečníkom si vychutnávali slnečné lúče, pričom niekdajšia topmodelka ukázala aj čo-to zo svojho slávneho tela. Aj vďaka tomu si krásna Američanka dokázala zarobiť v čase svojej najväčšej slávy milióny dolárov. Aj po 50-ke sa Cindy stále udržiava fit a štíhle krivky hrdo vystavuje svetu.

Cindy Crawford (53) a jej manžel, Rande Gerber... Foto: Profimedia
Cindy Crawford Cindy Crawford (53) a jej manžel, Rande Gerber (57), na pláži v Miami.

Pár spoločne vychováva dve ratolesti – syna Presleyho (20) a dcéru Kaiu (18). Kaia sa vybrala v šľapajach slávnej mamy a patrí medzi najvychytenejšie mladé modelky na svete. Zamilovaná je aktuálne aj ona, už nejaký ten mesiac tvorí krásna modelka pár s komikom Peteom Davidsonom. Aj oni si už stihli vychutnať spoločnú dovolenku, takisto v Miami.

Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom prišli na akciu hodinárskej značky Omega aj s deťmi. Na snímke syn Presley Gerber a dcéra Kaia Gerber na archívnom zábere.

25-ročný komik nie je v Los Angeles neznámou tvárou, po jeho boku sa už vystriedalo niekoľko slávnych žien, napríklad herečka Kate Beckinsale či speváčka Ariana Grande. Ako vníma vzťah svojej dcéry slávna mama? Magazín „Us Weekly“ citoval pred časom zdroj z jej okolia. „Cindy podporuje Kaiu a chce, aby bola šťastná. A keďže ona je práve teraz šťastná s Peteom Davidsonom, Cindy do ich vzťahu nezasahuje. Kaia je veľmi mladá, takže Cindy záleží na tom, aby sa sústredila na svoju budúcnosť. Kaia svojej mame dôveruje a berie ju ako vzor.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Miami #Cindy Crawford

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...