Dídžejskí milenci v Mexiku! Diplo tasí svaly, Bieberova ex sexy krivky

Kedysi randila so spevákom Justinom Bieberom, po jej boku sa však objavuje momentálne iný slávny hudobník. Teda, lepšie povedané majster mixov. Reč je totiž o dídžejovi Diplovi.

08.01.2020 00:00
debata
Dídžejská dvojica milencov na dovolenke v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chantel Jeffries a jej nový partner Diplo. Dídžejská dvojica milencov na dovolenke v Mexiku - na obrázku Chantel Jeffries a jej nový partner Diplo.

Modelka, ale tiež príležitostná dídžejka Chantal Jeffries sa už niekoľko týždňov stretáva so známym producentom a dídžejom a v úvode roka svoj románik potvrdila aj verejne. Ako inak, na exotickej dovolenke. A s paparazzmi v pätách.

Novú celebritnú dvojicu zachytili objektívy na dovolenke v Mexiku, kde sa okrem nich nachádzala širšia skupinka priateľov. Bola to však práve Jeffries, do ktorej náručia sa po návrate z rozbúrených vĺn vrátil svalnatý Diplo a s ktorou následne odchádzal do prenajatej luxusnej vily.

Kráska zverejnila tiež na svojom Instagrame sériu záberov v bikinách, keď pózovala na posteli s baldachýnom. Na jednom obrázku je zjavné, že si ju fotografuje aj Diplo – od 27-ročnej modelky starší o štrnásť rokov.

Na záberoch je však jasné, že tento štyridsiatnik je v ukážkovej forme. A nehanbí sa ju ukázať, ba priam ju vystavuje. Stačí si pozrieť jeho Instagram. V minulom roku ho do reklamy na bielizeň obsadila aj značka Calvin Klein.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

V chill & ready to hear good music tn

Príspevok, ktorý zdieľa Ceejay The Dj (@chanteljeffries),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Son of a biscuit

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Wesley (@diplo),

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikini #pár #Diplo #Chantel Jeffries

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...