Napni svaly, miláčik! Scherzinger vyzliekla milenca a obaja ukázali toto...

Nepadli si do oka len ako partneri, ale zdá sa, že ich spojila aj vášeň pre cvičenie. Speváčka Nicole Scherzinger sa pochválila záberom z posilňovne po boku svojho milenca.

16.01.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The only bad workout is the one you don’t do. New decade, new week, new mindset, endless possibilities! ✨‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Štyridsaťjedenročná hviezda, niekdajšia líderka formácie Pussycat Dolls, sa už nejaký mesiac stretáva s britským športovcom a spevákom Thomom Evansom. Bývalý ragbista bol vždy nadšencom tvrdého tréningu a jeho svaly videla už nejedna britská domácnosť v reklamách či len tak – na Instagrame. A pýšiť sa nimi chce aj Scherzinger.

Speváčka a porotkyňa šou X Factor je v ukážkovej forme a potvrdzuje to aj záber, ktorý zverejnila na svojom konte na sociálnej sieti. Po boku do pol pása vyzlečeného Evansa. „Jediný zlý tréning je ten, ktorý neabsolvujete,“ napísala k fotografii, na ktorej jasne vidieť pevné svalstvo a tvarovanú figúru oboch milencov.

Evans je od Scherzingerovej mladší o sedem rokov a v minulosti tvoril pár aj s modelkou a herečkou Kelly Brookovou. Tá sa len nedávno vyznala z nepríjemných skúseností so športovcom. V rozhovore uviedla, že „randila s mnohými mužmi, ktorí sa ku nej nesprávali láskavo“.

Zároveň však priznala, že to možno bolo aj vekom jej partnerov. Vyberala si totiž veľmi mladých mužov, ktorí údajne „ani netušili, kam má ich život smerovať“.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Telo #Nicole Scherzinger #posilňovňa #svaly #Thom Evans

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...