Uf, tak z tohto tela musí byť paf každý! Nečudo, že sa páči aj Beckerovi

Britská modelka Layla Powell, má byť už istý čas novou partnerkou tenistu Borisa Beckera (52).

20.01.2020 00:00
debata (4)

Po jeho boku má stáť od marca minulého roka, oficiálne však ani jeden z dvojice vzťah nepriznal. O 32-ročnej modelke však už v máji hovorila aj Beckerova ex, Lilly Becker. O svojej nástupkyni vtedy pre „Bild am Sonntag“ vyhlásila: „Poznám ju, je to milé dievča,“ povedala Lilly Becker a pokračovala: "Londýn je istým spôsobom malé mesto, všetci máme tých istých priateľov.“ Na margo svojho ex ešte dodala: "Boris nikdy nemal problém nájsť si dievča. Ak by to nebola Layla, bola by to Petra či Beyoncé a potom by prišla ďalšia žena.“

Modelka  Layla Powell na pláti v mexickom Tulume. Foto: Profimedia
Layla Powell Modelka Layla Powell na pláti v mexickom Tulume.

Zdá sa však, že je to práve Layla Powell, ktorá niekdajšiu hviezdu tenisových kurtov očarila na dlhší čas. A pri pohľade na jej telo sa niet ani čomu čudovať. Sexi tridsiatnička sa aktuálne predvádza na dovolenke v mexickom letovisku Tulum, ktoré je vyhľadávaným dovolenkovým miestom celebrít.

V bikinách značky PrettyLittleThing v hodnote 22 libier, ktoré jej dokonalému telu naozaj lichotili, vyzerala božsky. Dlhé nohy, ploché bruško a sexi dekolt – na slnkom zaliatej pláži sa bolo na čo pozerať. Modelka si však nevychutnávala voľno po boku svojho slávneho partnera, čas trávila v spoločnosti priateľov či sama. O sexi zábery v bikinách nie je v jej prípade núdza, s fanúšikmi sa o ne pravidelne delí aj na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fun and game down in Mexico.... @prettylittlething #swimmsuit#tulum @casamalca

Príspevok, ktorý zdieľa Layla Powell (@laylaypowell),

Fotografi už Laylu v spoločnosti Beckera zachytili aj na verejnosti, objavili sa spolu napríklad na Wimbledone, keď si prišli pozrieť jeden zo zápasov.

Roky 2017 a 2018 neboli pre Beckera práve šťastné. Vo Veľkej Británii bol v roku 2017 na bývalú svetovú jednotku vyhlásený bankrot pre nesplatenie pôžičiek vo výške 3,5 milióna eur. Do insolvenčného konania sa vtedy prihlásil aj bývalý Beckerov obchodný partner s pohľadávkou vo výške 36,5 milióna eur.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ꃅꂦ ꃅꂦ ꃅꂦ ꂵꍟꋪꋪꌩ ꉓꃅꋪꀤꌗ꓄ꂵꍏꌗ ꓄ꂦ ꍏ꒒꒒ Breakfast will be served momentarily... Christmas and the follow up to New Years haven’t been the best time for me emotionally in recent years. But today I start my day with a smile and people I care about. My wish is that your day has started the same way, and if you're not with that special person family or friends that your missing who makes you smile, reach out to them if you can and make it so you are with them soon. 2019 for me has been solely about feeling like myself and finding my smile and joy and surrounding myself with kind-hearted/ good people. I know thanksgiving has gone, but I would like to thank my family, my amazing friends you know who you are! I love you all very much. To those who have been a part of my journey this year, whether big or small who have made me smile or laugh I thank you. Here’s to 2020 where we get Gladder not Sadder! Now I’m going to drink/eat and be bloody merry!!! Merry Christmas ❤️ #santababy#missclaus#christmas#love#lifestyle #christmasoutfit

Príspevok, ktorý zdieľa Layla Powell (@laylaypowell),

V roku 2018 sa po trinástich spoločných rokoch rozpadlo Beckerovi manželstvo s jeho druhou ženou, Lilly Beckerovou, z ich manželstva pochádza syn Amadeus, ktorý sa narodil v roku 2010. Z manželstva s Barbarou Beckerovou, jeho prvou manželkou, má tenista ešte synov Noaha a Eliasa. Okrem toho je aj otcom Anny Ermakovej (198), ktorá prišla na svet po jeho mimomanželskej afére s modelkou Angelou Ermakovou.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Boris Becker #Layla Powell

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...