Seriálový fešák ukázal novú frajerku: V mini bikinách, všetky oči na jej telo!

Núdzu o náklonnosť žien nemá, ale srdce herca Glena Powella momentálne získala len jedna dáma. Už niekoľko týždňov sa stretáva s príťažlivou modelkou.

24.01.2020 00:00
debata (2)
zväčšiť Herec Glen Powell a jeho partnerka Jehane-Marie... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Glen Powell a jeho partnerka Jehane-Marie Paris (Gigi Paris) si spoločne užívali slnečnú dovolenku v Mexiku. Herec Glen Powell a jeho partnerka Jehane-Marie Paris (Gigi Paris) si spoločne užívali slnečnú dovolenku v Mexiku.

Hrdina zo seriálu Scream Queens, ktorý sa v minulosti objavil napríklad aj vo filme Hidden Figures, odcestoval pred pár dňami do slnečného Mexika. Spoločnosť mu robila aj krásna Gigi Paris – jeho aktuálna priateľka, s ktorou ho, samozrejme, zvečnili aj paparazzovia.

Modelka, ktorej pôvodné meno znie Jehane-Marie Paris, bola stredobodom pozornosti celkom zaslúžene. V dvojdielnych miniatúrnych ružových bikinách totiž predvádzala ukážkovú postavičku. S modelingom pritom táto dáma začala už v tínedžerskom veku ako štrnásťročná a údajne sa jej kariéra rozbehla, keď navštívila v New Yorku starú mamu a na ulici ju odchytil modelingový booker.

Rodáčka z Miami však momentálne väčšinu profesionálnych príležitostí rieši práve na slnečnom pobreží. A pri pohľade na jej telo v bikinách sa ani veľmi niet čo diviť.

S hercom Powellom, ktorý pritiahol pozornosť mladého publika práve vďaka účinkovaniu v seriáli Scream Queens, sa zoznámili prostredníctvom spoločných priateľov. „Všetko je ešte veľmi čerstvé. Ale Gigi je nadšená. Veľmi si spolu s Glenom sadli,“ uviedol pre americké médiá nemenovaný zdroj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

feels goooood to be back

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Paris (@msgigiparis),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

remember, stay thirsty my friends @justinmacala

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Paris (@msgigiparis),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #bikiny #Instagram #Glen Powell #Gigi Paris

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...