Súboj v negližé! Grande a FKA Twigs triumfovali polonahé. A jedna ani nepípla!

Vystúpenia hudobných cien Grammy, ktoré rozdávali v noci z nedele na pondelok, sa trénujú niekoľko dní, ba aj týždňov. Tento rok to chvíľku vyzeralo, že dve spevácke hviezdy sa dohodli.

27.01.2020 14:00
debata
zväčšiť Speváčka Ariana Grande (v strede) v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
62nd Annual Grammy Awards - Show Speváčka Ariana Grande (v strede) v spoločnosti svojich tanečníc na vystúpení počas vyhlásenia cien Grammy.

Reč je o Ariane Grandeovej, ktorá pred divákmi ceremoniálu predviedla hudobné medley svojich najväčších hitov z ostatného albumu. S patričnou choreografiou. Slávicu odeli štylisti do zvodného ružového negližé. V jednom momente sa jašila s tanečnicami na posteli, v ďalšom už predvádzala sexy choreografiu pred kamerami.

Podobný nápad však mali zjavne aj producenti vystúpenia speváka Ushera a speváčky FKA Twigs, ktorí spoločne pripravili poctu zosnulému skladateľovi Princeovi. Nežnejšia polovička dvojica sa pred kamerami objavila len v bielom čipkovanom body ozdobenom pštrosím perím.

zväčšiť Speváčka FKA twigs tancovala ako sprievodná... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
FKA twigs tancovala ako sprievodná tanečnica pri vystúpení Usher Speváčka FKA twigs tancovala ako sprievodná tanečnica pri vystúpení Ushera. Spoločne vzdali hold Princovi.

V jej prípade však dych vyrážalo ešte čosi a nebol to spev. FKA Twigs totiž predviedla tanec pri tyči ako v striptízovom klube. Jej pohyby aj gymnastické schopnosti však boli ukážkové. Možno aj Jennifer Lopez, ktorá sa tancu pri tyči učila kvôli účinkovaniu vo filme Zlatokopky, by otvárala oči.

Zaujímavosťou je, že FKA Twigs po celý čas vystúpenia ani nepípla. Vokálnu časť skladieb, ktoré napísal slávny Prince, si vzal na starosť len spevák Usher. V galérii nižšie si môžete pozrieť módu prítomných dám.

Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra,...
Speváčka Billie Eilish prišla v modeli z dielne...
+45Speváčka FKA Twigs v modeli Ed Marler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grammy #vystúpenie #negližé #Ariana Grande #zvodná #FKA twigs

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...