Len ružové bikiny a pózy profesionálky! To je blondínka Josie v Miami

Je dcérou slávneho športovca, takže o pozornosť mala postarané odmalička. Ale modelka Josie Canseco si ju vyslúžila aj svojím príťažlivým vzhľadom.

01.02.2020 00:00
debata (1)
Americká modelka Josie Canseco sa predvádzala... Foto: AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Americká modelka Josie Canseco sa predvádzala na pláži v Miami. Americká modelka Josie Canseco sa predvádzala na pláži v Miami.

Blondínka, ktorá je dcérou hráča bejzbalu Joseho Canseca, sa objavila pred pár dňami neďaleko pobrežia Miami. Paparazzovia ju načapali na menšej jachte, kde sa slnila v dvojdielnych ružových bikinách.

Hoci to z niektorých záberov môže pôsobiť ako pracovné fotenie, faktom je, že sexy blondínka sa len tak „obyčajne“ predvádzala počas chvíľ voľna. A možno tušila, že kdesi v diaľke ju sledujú aj objektívy paparazzov.

Conseco má za sebou slušný zoznam úspechov, ktorý odštartoval prácou pre magazín Playboa. Jej krivky sa však objavili aj v plavkovom špeciáli Sports Illustrated a v roku 2018 debutovala na prehliadke Victoria's Secret.

Repete si však nedala, keďže minulý rok zástupcovia značky veľkolepú výročnú prehliadku zrušili. Conseco však zjavne núdzu o záujem klientov nemá. V USA sa tiež šušká, že nedávno začala randiť s YouTuberom Loganom Paulom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

some new @freepeople for ya

Príspevok, ktorý zdieľa (@josiecanseco),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #Miami #Josie Canseco

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...