Sexica Culpo nezaháľa: Cez deň zvádza na pláži, večer rozparkom na gala NFL!

Veľký športový víkend Super Bowl v Miami prilákal nielen fanúšikov športu, ale tiež mnohé celebrity a tváre šoubiznisu či sociálnych sietí. Kráska Olivia Culpo mala hneď niekoľko dôvodov doraziť.

03.02.2020 00:00
debata
Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v Miami. Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v Miami.

Dvadsaťsedemročná hnedovláska, ktorá kedysi získala titul Miss USA a následne aj korunku svetovej kráľovnej krásy, nemohla počas víkendu chýbať v Miami. Robila totiž garde svojmu priateľovi – o štyri roky mladšiemu športovcovi Christianovi McCaffreymu.

Dvojica počas uplynulého víkendu absolvovala niekoľko večerných akcií, medzi nimi aj ceremoniál vyhlásenia cien pre najlepších hráčov amerického futbalu (NFL). Culpo neponechala nič na náhodu a predviedla objektívom poriadne zvodný outfit s vysokým rozparkom, ktorý lákal pozornosť hostí. McCaffrey sa po jej boku spokojne usmieval.

Hráč NFL Christian McCaffrey a jeho partnerka -... Foto: SITA/AP, Joy Asico
Hráč NFL Christian McCaffrey a jeho partnerka - modelka Olivia Culpo. Hráč NFL Christian McCaffrey a jeho partnerka - modelka Olivia Culpo.

Paparazzovia však načapali krásku aj počas bieleho dňa a to priamo na pláži. Zvodná modelka, ktorá je okrem iného aj ambasádorkou niekoľkých značiek dámskej bielizne, sa predviedla v dvojdielnych bikinách a ružových šortkách z dielne značky Chanel. O tom, že opäť jej musela patriť pozornosť okolia, azda ani netreba pochybovať.

Culpo má zjavne slabosť na športové typy. V minulosti tvorila pár tiež so športovcom Dannym Amendola, ktorý sa po rozchode vyjadril, že ich vzťahu neprospievala Culpovej neustála snaha o pozornosť na Instagrame a sociálnych sieťach. Pred týmto vzťahom tvorila bezmála dva roky pár aj so spevákom Nickom Jonasom.

Hráč NFL Russell Wilson a jeho tehotná manželka...
Športovec Kyle Van Noy a jeho manželka Marissa...
+5Zvodná herečka Eiza González.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Miami #Olivia Culpo #sexy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...