Ťažkotonážna Lizzo v bikinách! Užívala si Miami, s kamoškami všetkých tvarov!

Užíva si triumfálny posledný rok, ktorý vyvrcholil minulý týždeň na hudobných cenách Grammy ziskom niekoľkých gramofónikov. Speváčka Lizzo pokračovala v oslavách aj v Miami.

03.02.2020 00:00
debata
Speváčka Lizzo na palube prenajatej jachty v... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Speváčka Lizzo na palube prenajatej jachty v bikinách. Speváčka Lizzo na palube prenajatej jachty v bikinách.

Americkú hviezdu, ktorá má na konte hity ako Juice či Truth hurts, zachytili objektívy paparazzov v Miami, keď sa so skupinou kamarátok zabávala na prenajatej jachte neďaleko pobrežia. Dámam neprekážal ani fakt, že sa z neba pustil dážď. Všetky v plavkách popíjali drinky a veselo sa zabávali pri fotení selfies alebo džavotaní a podpichovačných komentároch.

zväčšiť Speváčka Lizzo (v bielych plavkách) na palube... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
495976508 Speváčka Lizzo (v bielych plavkách) na palube jachty v spoločnosti svojich tanečníc a kamarátok.

Iba deň predtým vznikli zábery z prenajatej vily, kde sa 31-ročná speváčka premávala na priedomí v dvojdielnych ostroružových bikinách a hrdo predvádzala svoje korpulentné krivky.

Lizzo triumfovala posledné mesiace nielen na hudobnom poli, ale mnohí oceňujú aj odkaz takzvaného „body positivity“, teda obdivu a lásky k vlastnému telu bez ohľadu na to, či je štíhle, plnšie, vyšportované alebo normálne. Skupina žien, ktorá sprevádza Lizzo, na koncertoch – či už ako tanečnice, ale tiež ako kamarátky – tiež napĺňajú túto definíciu svojou rôznorodosťou. Nájdu sa medzi nimi štíhle aj plnšie ženy a aj sama Lizzo sa nechala počuť, že svet by mal vidieť na pódiu krásne ženy vo všetkých ich podobách.

zväčšiť Speváčka Lizzo pred víkendovým zápasom Super... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Speváčka Lizzo Speváčka Lizzo pred víkendovým zápasom Super Bowl vystúpila na koncerte Pepsi Zero Sugar Super Bowl Party.

Samozrejme, aj v prípade sebavedomej a energickej hviezdy s nadváhou, ktorej koncerty sú synonymom zábavy a uvoľnenia, prichádza otázka kritikov. Pokiaľ je dobré propagovať lásku k vlastnému telu a kde sa začína velebenie zdraviu škodlivej obezity? Čo myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #plavky #zábava #Miami #Lizzo

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....