Obdarená kráska Kunakey vyrazila na pláž aj s manželom: A kde je úsmev?!

Minulý týždeň si užívala na pláži v Rio de Janeiro s kamarátkou, cez víkend jej však už robil spoločnosť manžel. Modelka Tina Kunakey sa vybrala na pláž s Vincentom Casselom.

04.02.2020 00:00
debata
Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey na pláži v Rio de Janeiro. Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey na pláži v Rio de Janeiro.

Dvadsaťdvaročná modelka, rodáčka z francúzskeho Toulosse, je už viac ako rok manželkou známeho francúzskeho herca. Dvojica má dokonca spolu jedného potomka. Cassel, ktorý oslávil v novembri minulého roka 53 rokov, bol v minulosti manželom Monicy Bellucciovej.

Herec a modelka sa spoznali prostredníctvom spoločných priateľov a odvtedy sú vraj takmer nerozluční. Spája ich aj láska k exotickej Brazílii, kde spoločne žijú časť roka a vychovávajú tam aj dcérku Amazonie, ktorá dostala meno práve podľa slávnej rieky v Brazílii.

Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Ettore Ferrari
Italy Venice Film Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach. Modelka Tina Kunakey pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach.

Dvojica zachytili paparazzovia počas víkendu na pláži Copacabana, kde si spoločne vybrali oddýchnuť v rámci víkendovej siesty. Kunakey v dvojdielnych bikinách rozličnej farby, nenechala nikoho na pochybách, že k nej príroda bola štedrá, keď prišla reč na ženské krivky.

Cassel sa však tiež nenecháva zahanbiť. V 53 rokoch má totiž formu, akú by mu mohli závidieť aj mnohí mladší muži. Dôvodom je údajne jeho náklonnosť k cvičeniu capoiera.

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Vincent Cassel #Tina Kunakey

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...