Milenky slávnych spevákov spolu na pláži: Už chápete, prečo im muži podľahli?

Pre niekoho prekvapivá kombinácia dvojice slávnych žien - tak mohlo pôsobiť spojenie dídžejky a modelky Chantel Jeffriesovej a modelky a tanečnice Karrueche Tranovej, ktorá si spolu užívali Miami.

07.02.2020 00:00
debata (2)
zväčšiť Tanečnica a modelka Karrueche Tran (vľavo) a... Foto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Karrueche Tran (vľavo) a dídžejka a modelka Chantel Jeffries Tanečnica a modelka Karrueche Tran (vľavo) a dídžejka a modelka Chantel Jeffries si spoločne užívali na pláži v Miami.

Paparazzovia zachytili dvojicu príťažlivých žien na pláži v Miami, kde sa okrem nich nachádzala aj skupinka kamarátov. Pozornosť si však, neprekvapivo, vyslúžili práve tieto dve krásky.

Tran, ktorá v minulosti tvorila pár so spevákom Chrisom Brownom, zvolila čierne dvojdielne bikiny. Dídžejka Chantell Jeffries, ktorá kedysi počarovala spevákovi Justinovi Bieberovi, si vybrala ružový model s vystuženou podprsenkou. A samozrejme, nechala vyniknúť svoje prednosti.

Tanečnica a modelka Karrueche Tran (vpravo) a... Foto: SITA/AP
Karrueche Tran (vpravo) a dídžejka a modelka Chantel Jeffries Tanečnica a modelka Karrueche Tran (vpravo) a dídžejka a modelka Chantel Jeffries si spoločne užívali na pláži v Miami.

Dvojica pôvabných dám sa stretla pár dní po tom, čo Miami žilo zápasom Super Bowl. Tentoraz už bez posadnutosti športového fandenia jednému či druhému tímu – čas bol už len na leňošenie a relax.

Kde sa Tran a Jeffries spoznali, nie je síce jasné. Zdá sa však, že americký šoubiznis je na tom veľmi podobne ako ten slovenský. Je to jedna malá dedina, kde každý pozná každého. Dobre, možno trochu väčšia…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #Chantel Jeffries #Karrueche Tran

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...