Nielen dievčenská! Katie Holmes v spodnej bielizni je teda sexi

Herečka Katie Holmes (41) sa postavila pred objektív fotografa "naľahko".

09.02.2020 00:00
debata

Hoci sa v súvislosti s herečkou Katie Holmes (41) zvyčajne skloňuje prívlastok „dievčenská“, keďže svoj šarm tínedžerky nestráca ani po štyridsiatke, predsa len má aj inú stránku. A tá sa dá celkom jasne opísať ako sexi.

Niekdajšia manželka oscarového Toma Cruisea ju predviedla počas fotografovania pre magazín Flaunt. Sympatická hnedovláska sa pred objektív fotografa Williama Lordsa postavila v čiernej spodnej bielizni a dokázala, že aj prívlastok sexi sa dá s jej menom použiť.

Pre marcové vydanie magazínu porozprávala o práci aj o tom, ako posilňuje svoju pozitívnu auru. „Často sa smejem so svojimi priateľmi. Snažím sa o to, aby som sa aj na veci, ktoré nejdú až tak dobre, dokázala pozerať s humorom.“

O tom, či po jej boku stojí nový muž, však herečka nehovorí. S kým tak prežije blížiaci sa sviatok Valentína zostáta tajomstvom. Jej vzťah s oscarovým hercom Jamiem Foxxom sa rozpadol v lete 2019. Slávna dvojica sa s prestávkami stretávala šesť rokov, no spoločným oficiálnym vystúpeniam pred fotografmi sa po celý čas vyhýbali. Prvýkrát a naposledy sa na spoločenskom podujatí – konkrétne akcii MET Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu, ukázali v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...