Aniston to skrátka vie! Narodeniny oslávila zábermi, ktoré musia provokovať aj Pitta

Pri príležitosti 51. narodenín vyspovedala herečku Jennifer Anistonovú jej kolegyňa, Sandra Bullock, pre magazín "Interview".

12.02.2020 16:00
debata (2)

Slávne hviezdy sa zhovárali o rokoch prežitých v Hollywoode, o ich priateľstve aj o spoločnom ex-partnerovi.

Tým bol herec Tate Donovan (56), ktorí v minulosti očaril obe dámy. Anistonovú v čase, kedy sa v roku 1998 objavil v epizódnej úlohe v seriáli Priatelia (ako Joshua). Aniston si s ním ako seriálová Rachel vyšla na rande, ale napokon z toho v Priateľoch nič nebolo. Iskra medzi nimi preskočila mimo filmovacieho pľacu. Obe herečky sa počas rozhovoru zhodli, že Tate Donovan bol nesmierne trpezlivý muž, ak dokázal randiť práve s nimi. Bullock povedala, že bol milý, zábavný a talentovaný – navyše, miloval architektúru a interiérový dizajn.

Donovan sa v roku 2005 oženil so scenáristkou Corinne Kingsburyovou, ale ich manželstvo vydržalo iba tri roky a zostalo bezdetné.

Ale rozhovor s 51-ročnou Anistonovou bol zaujímavý aj z iného dôvodu – ilustrovali ho totiž naozaj sexi zábery oslávenkyne, ktorá na vek 51 rokov na zverejnených fotografiách rozhodne nevyzerá. Na jednom zo záberov ukazuje odhalené bruško a vlasy si zvodne odhŕňa z tváre. Niektorými obrázkami sa pochválila aj na svojom Instagrame, kde ju už sleduje takmer 28 miliónov fanúšikov.

Na inom zábere pózuje niekdajšia slávna Rachel z Priateľov v podprsenke jemnej lososovej farby a koženej sukni. Rozpustené vlasy jej v tomto prípade padali do tváre a lemovali jej zlatistú pokožku.

Jennifer Aniston je aktuálne single a za sebou má dva rozvody, Sandra Bullock žije vo vzťahu s fotografom Bryanom Randallom. „Myslím si, že všetko sa deje v tom správnom čase a z nejakého dôvodu sa životy nás oboch v našich svetoch odohrávali tak, ako sa odohrávali,“ povedala Aniston v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Sandra Bullock

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...