Exmilenka Cyrusovej a Stewartovej v bikinách: A kam sa podeli krivky?!

Patrí síce medzi najslávnejšie modelky súčasnosti, ale k súčasnému trendu, ktorý priniesol návrat ženských kriviek, rozhodne nepatrí. Stella Maxwell to potvrdila pred pár dňami v Miami.

13.02.2020 00:00
debata (1)
Modelka Stella Maxwell na pláži v Miami... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Modelka Stella Maxwell na pláži v Miami predvádzala svoje štíhle telo. Modelka Stella Maxwell na pláži v Miami predvádzala svoje štíhle telo.

Dlhonohá blondínka, ktorá bola v minulosti istý čas partnerkou speváčky Miley Cyrusovej a neskôr herečky Kristen Stewartovej, pred pár dňami fotila na miamskej pláži sériu záberov v plavkách.

Styling v duchu Bond-girl bol síce očividný, ale keby niekto chcel túto krásku prirovnávať k slávnej Ursulle Andressovej či Halle Berryovej, asi by bol na smiech.

Maxwell je totiž typická modelka každým kúskom. Dlhonohá, vysoká a skutočne štíhla. Niekto by možno povedal, že až extrémne. Dvojdielne čierne bikiny, v ktorých sa predviedla, len zvýraznili jej útlu a plochú hruď.

Dvadsaťdeväťročná blondínka je však zjavne so svojím zjavom spokojná. A nielen ona. Veľmi často je totiž obsadzovaná aj slávnymi dizajnérskymi domami a mnohé z nich (Versace, DSquared2 či Saint Laurent) ju definujú ako stelesnenie moderného sexepílu.

Modelka Stella Maxwell stavila na odvážny model. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Stella Maxwell stavila na odvážny model. Modelka Stella Maxwell stavila na odvážny model.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #krivky #sexy #Stella Maxwell

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...