Je ti tesno, dievčatko? Olivia Culpo v malých bikinách ukázala sexy krivky

Po nedávnom Super Bowl môžu konečne oddychovať. Alebo lepšie povedané, pridať si v novom roku ďalšiu dovolenku. Modelka Olivia Culpo sa rozhodla pre Mexiko.

17.02.2020 00:00
debata (1)
Modelka a misska Olivia Culpo v spoločnosti... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a misska Olivia Culpo v spoločnosti svojho partnera Christiana McCaffreyho na pláži v Mexiku. Modelka a misska Olivia Culpo v spoločnosti svojho partnera Christiana McCaffreyho na pláži v Mexiku.

Bývalá kráľovná krásy, ktorá je dnes úspešnou influencerkou, sa objavila na pláži v stredoamerickej krajine. Paparazzovia ju tam však nezvečnili samu, ale v spoločnosti partnera Christiana McCaffreyho.

Dvojica si užívala slnečné počasie a musela sa zmieriť aj s tým, že z diaľky na nich číhajú reportéri. Možno aj preto na pláži nepobudli dlho a namierili si to čoskoro na hotel.

Objektívom však rozhodne neušlo z dohľade sexy telo brunetky, ktorá v minulosti tvorila pár aj s Nickom Jonasom. Biele dvojdielne bikiny skryli len to najnutnejšie, ale čo je vtipné, vyzerali ako o číslo či dve menšie. Poprsie z nich vykúkalo na spodnom okraji a nohavičky zase zvýrazňovali intímne partie.

Jej mladší partner, ktorý je úspešným hráčom NFL, však určite neprotestoval. Podľa zdrojov z okolia páru je McCaffrey nadšený zo svojej celebritnej partnerky. „Nevie sa jej nabažiť. Sú nerozluční,“ komentoval zdroj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #paparazzi #Olivia Culpo #Christian McCaffrey

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...