Pohľadu na jej krivky (ne)odoláte! Casselova mladá manželka opäť zvádzala

Na pláži je ako doma. Konieckoncov, ak žijete časť roka v slnečnom Rio de Janeiro, ani to nejde inak. A modelka Tina Kunakey opäť ohúrila.

24.02.2020 00:00
debata (1)
Modelka Tina Kunakey predvádzala svoje ukážkové... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Tina Kunakey predvádzala svoje ukážkové krivky na pláži v Rio De Janeiro. Modelka Tina Kunakey predvádzala svoje ukážkové krivky na pláži v Rio De Janeiro.

Kráska s francúzskymi koreňmi, ktorá je manželkou herca Vincenta Cassela, sa aj počas víkendu objavila na slnečnej Copacabane. Paparazzovia si jej prítomnosť všimli takmer okamžite. Asi aj preto, že sama Kunakey sa predvádzala pred objektívom kamaráta. Pravdepodobne kvôli záberom na sociálnej sieti.

V dvojdielnych bikinách predviedla 22-ročná kráska a matka ročného potomka francúzskeho herca Cassela nádherné ženské krivky. Pohľadu na jej kypré tvary mohol asi odolať len málokto.

Cassel, ktorý je od Kunakeyovej starší o celých 31 rokov, si užíval chvíľky s dcérkou Amazoniou. Jeho pre zmenu reportéri pristihli v náručí s maličkým pokladom a úsmevom na tvári.

Otec s malou dcérou si užívali more a spoločné chvíle. A keď sa potom vystriedali so svojou mladučkou polovičkou, odskočil si francúzsky fešák kultivovať svoju zachovalú postavu na paddleboard.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tinakunakey (@tinakunakey),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Rio de Janeiro #sexy #Tina Kunakey

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...