Jennifer Lopez opäť v plavkách! Telo perfektné, ale tentoraz ohúrila jej...

Nie je to tak dávno, čo speváčka Jennifer Lopez ohúrila záberom v dvojdielnych bikinách, ktorý zavesila na svoj Instagram. A zdá sa, že sa jej fanúšikom málilo. Dostali prídavok.

09.03.2020 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Relaxed and recharged.

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Päťdesiatročná latino-diva pridala na oficiálne konto na sociálnej sieti aj krátke video zo slnenia sa na pláži. Tentoraz oblečená do jednodielnych plaviek bielej farby si zapózovala pred vlastnou kamerou a pustila si sledovateľov opäť k telu. Aspoň cez obrazovku počítačov či smartfónov.

Lopez pritom opäť vzbudila pozornosť svojím pôvabom a mladistvým vzhľadom. Krátke video ukazuje totiž jej pleť a tvár, ktoré naozaj pôsobia akoby mala o dobrých dvadsať rokov menej. Čo je skutočným tajomstvom dvojnásobnej mamy však stále zostáva záhadou. Genetika, kozmetika, skalpel? Možno zmluva s diablom, ktohovie…

Isté však je, že v oscarovom súboji jej nepomohla ani krása a bezchybný vzhľad. Len nedávno sa Lopez priznala, že sa cítila smutná, pretože sa „nedostala medzi nominované herečky tohtoročných Oscarov“. Za jej výkon vo filme Zlatokopky jej to pritom predpovedali mnohí kolegovia aj kritici.

„Pri mnohých ľuďoch, ktorí ma sprevádzajú, pri mojom tíme, v ktorom sú niektorí ľudia so mnou už pätnásť-dvadsať rokov, som mala pocit, že som ich sklamala,“ vyhlásila diva.

//Odkaz nižšie si prehráte kliknutím na znak play://

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No one likes a shady beach... @lacarba

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #bikiny #Instagram #Telo

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....