Najodvážnejší výstrih z Českých levov: Poriadne hlboký a nepatril Čvančarovej

Dámy sa počas uplynulého víkendu v Prahe nahodili do gala a vyrazili na slávnostné vyhlásenie filmových cien. Mnohé z nich elegantné, iné zvodné a sexy. Kto zaujal na prvý pohľad?

09.03.2020 11:20
debata
Herečka Veronika Arichteva v šatách s odvážnym... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Veronika Arichteva v šatách s odvážnym výstrihom. Po boku svojho manžela. Herečka Veronika Arichteva v šatách s odvážnym výstrihom. Po boku svojho manžela.

Určite to bola herečka Veronika Arichteva, ktorá sa objavila na slávnostnom evente v nežných pastelových belasých šatách od Beaty Rajskej. Neprehliadnuteľný bol najmä jej výstrih, ktorý predvádzala.

Dekolt šiat siahal až takmer po pupok a mnohých možno zalieval studený pot pri pomyslení, že by sa mohla Arichteve prihodiť nehoda. Našťastie, všetko zostalo na svojom mieste a 33-ročná herečka zvládla sobotňajší večer bez ujmy.

Samotný model šiat od slovenskej rodáčky Rajskej, ktorá roky pôsobí v susednom Česku, sa radil medzi pôvabné večerné kreácie a Arichteva s ním konkurovala ďalším slávnym kolegyniam. Nepochopiteľná bola akurát ružová hranatá ľadvinka umiestnená okolo pása. Tento stylingový detail bol, bohužiaľ, absolútne mimo.

Móda slávnostného večera však bola v celku vydarená. Medzi dámami zaujali napríklad Dagmar Havlová, Anna Geislerová či herečka Jitka Čvančarová, ktorá je zvyčajne dámou pútajúcou pozornosť svojím výstrihom. Tentoraz však zelená kreácia s decentným srdiečkovým výstrihom krivky zahaľovala a zvýrazňovala v precíznom strihu. Čvančarová vyzerala veľmi sošne a elegantne. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Anna Geislerová vyzerala výborne.
Herečka Tereza Ramba, ktorá získala aj sošku za...
+6Herečka Zlata Adamovská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výstrih #pôvab #Český lev #Veronika Arichteva

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...