Kráska, ktorá nahradila Cyrusovú, na pláži! A bacha, prichádza aj svalovec

V pracovnej sfére má momentálne voľno, v súkromí je to o niečo ružovejšie. Herca Liama Hemswortha po nečakanom minuloročnom rozchode s manželkou Miley Cyrusovou utešuje nová láska.

10.03.2020 00:00
debata
Modelka Gabriella Brooks predviedla svoje... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka Gabriella Brooks predviedla svoje ukážkové krivky s partnerom Hemsworthom. Modelka Gabriella Brooks predviedla svoje ukážkové krivky s partnerom Hemsworthom.

Reč je o modelke Gabrielle Brooksovej, ktorá sa po hercovom boku začala objavovať pár mesiacov po odluke od speváckej hviezdy. Miley Cyrusovú pritom už pár dní po ohlásení rozchodu bolo vídať v spoločnosti novej milenky. A po krátkom čase ju nahradil zase milenec – spevák Cody Simpson.

Tridsaťročný Hemsworth, ktorý je najmladším z hereckého tria súrodencov Hemsworthovcov, šiel na to o niečo pomalšie. S krásnou Gabrielle Brooksovou sa však zoznámili už dávnejšie. Až po istom čase začali spolu aj randiť.

Herec Liam Hemsworth na pláži v zálive Byron... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Liam Hemsworth na pláži v zálive Byron Bay v Austrálii. Herec Liam Hemsworth na pláži v zálive Byron Bay v Austrálii.

Dvojicu zachytili počas uplynulého víkendu paparazzovia na pláži Byron Bay v Austrálii, kde obaja predvádzali svoje špičkové telá. Brooks ako modelka sa so svojimi krivkami živí. Platí to však aj pre jej partnera, ktorý pre niekoľko akčných úloh už v minulosti musel dostať svoje telo do formy.

Hoci v tomto smere je najväčším „makačom“ prostredný z bratov Chris Hemsworth, zdá sa, že Liam sa na neho začína postupne doťahovať. Aj v oranžových plavkových šortkách predviedol cez víkend ukážkovú figúru a pevné brucho s „tehličkami“. Hemsworth je veľkým milovníkom surfingu a športu vo všeobecnosti a výsledky vidieť na jeho tele.

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Liam Hemsworth #plavky #forma #sydney #Gabrielle Brooks

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....