Zvodná aj v obyčajnom denime! Krásnej Gonzalesovej stačí rozopnúť gombíky

Na filmovej premiére novinky Bloodshot prokovala v priehľadných šatách, v talkšou jej stačil rafinovaný denim. Ale s poriadne hlbokým výstrihom.

13.03.2020 00:00
debata (1)
Herečka Eiza Gonzalez prichádza do talk-šou... Foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herečka Eiza Gonzalez prichádza do talk-šou Jimmy Kimmel Live v Los Angeles. Herečka Eiza Gonzalez prichádza do talk-šou Jimmy Kimmel Live v Los Angeles.

Reč je o herečke a modelke Eize Gonzalesovej, ktorá navštívila šou Jimmyho Kimmela a pred televízne kamery si pripravila zvodnú módnu voľbu. Kombinácia džínsového overalu pôsobila na prvý pohľad veľmi jednoducho a ležérne. Brunetka však zvýraznila jeden dôležitý detail. Vrchný košeľový diel si rozopla takmer po pupok. A odhalila, že nemá pod ním žiadnu bielizeň.

Brunetka stvárňuje jednu z hlavných ženských úloh v novom filme s Vinom Dieselom. Hoci snímky s týmto akčným hrdinom sú zvyčajne zárukou ziskov a vysokej návštevnosti, predpokladá sa, že tentoraz to tak nebude. Pre hrozbu šírenia epidémie koronavírusu klesla návštevnosť severoamerických kín a európsky trh je na tom ešte horšie.

V USA sa síce ešte pred pár dňami organizovali spoločenské akcie a premiéry, medzi nimi aj tá k filmu Bloodshot, nový vývoj situácie však ukazuje, že dochádza k rušeniu podujatí s väčšou koncentráciou ľudí aj v Amerike.

Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot. Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot.

Medzi inými ohlásili napríklad zrušenie slávneho festivalu CinemaCon, nebude sa konať ani vyhlásenie cien GLAAD Media Awards. Zrušený je aj Ultra Music Festival v Miami, viacero filmových premiér (No Time to Die, Little Fires Everywhere), koncertných vystúpení (Ciara, BTS, Miley Cyrus) či módnych prehliadok (Gucci, Ralph Lauren). Stále nie je isté, či sa začiatkom mája bude konať slávnostné otvorenie výstavy v Metropolitnom múzeu, známe pod názvom MET Gala.

Herec Sam Heughan.
Herečka Jaimie Alexander.
+3Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #výstrih #Eiza Gonzáles #denim #Bloodshot

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...