Austrálsky sexidol napínal svaly na pláži! Čo tam po karanténe...

Už minulý týždeň obleteli svet obrázky z austrálskych pláží. Napriek tomu, že aj v tejto krajine sa vyskytol koronavírus a vláda vyzvala ľudí na izoláciu, pláže sú plné. Príkladom nejde ani slávny model a svalovec.

24.03.2020 00:00
debata
zväčšiť Svalovec, herec a model Tim Robards a jeho... Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia
Svalovec, herec a model Tim Robards a jeho partnerka Anna Heinrich na jednez z pláži v Sydney. Svalovec, herec a model Tim Robards a jeho partnerka Anna Heinrich na jednez z pláži v Sydney.

Herec, model a chiropraktik Tim Robbards patrí v rodnej Austrálii medzi ostrosledované celebrity. Dôvodom je nepochybne jeho kariéra na obrazovkách, presadil sa v seriáli Susedia, ale aj dokonalé svalnaté telo, ktoré predvádza doslova na počkanie a zásobuje svojich krajanov radami či videami o cvičení. Prehliadku svalov urobil aj počas uplynulého víkendu. Tentoraz však rozhodne nepotešil tých, ktorí sa vyslovujú za dodržiavanie karantény a izolácie.

Reportéri zachytili 37-ročného Robbardsa v sprievode svojej partnerky Anny Heinrichovej. Svalovec a príťažlivá blondínka sa spoločne vybrali na jednu z menších pláži v Sydney, ktoré ešte nepodľahli prísnym pravidlám o karanténe.

Model, herec a tréner Tim Robards na pláži v... Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia
Svalovec, herec a model Tim Robards a jeho partnerka Anna Heinrich na jednez z pláži v Sydney. Model, herec a tréner Tim Robards na pláži v Sydney.

Predstavitelia mesta síce už niekoľko veľkých pláži zavreli a vyzvali ľudí, aby sa na nich nezhromažďovali. Zatiaľ však nie s veľkými úspechmi. Konieckoncov, aj fotografie urasteného Austrálčana ukazujú, že sa na pláži okrem nich nachádzajú desiatky ďalších ľudí. Nasledovať by však malo úplné uzatvorenie všetkých pláží a porušenie bude postihované finančne.

Zaujímavosťou pritom je, že na svojom Instagrame samotný Robbards odkázal ľuďom, že pre nich pripravuje tréningy, aby zostali „šťastní a zdraví v čase, keď musia byť doma“. Možno by v rámci toľkej osvety mohol popri cvičení myslieť aj na samotnú karanténu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #sydney #svaly #koronavírus #karanténa

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...