Whisky, metla aj kúpanie hore bez! Pořízková si karanténu teda vie užiť...

Nedávno sa topmodelka Pavlína Pořízková zverila médiám, že ju veľmi zranilo rozhodnutie jej zosnulého manžela Rica Ocaseka vyradiť ju zo zoznamu dedičov. Napriek tomu však nestráca úsmev ani humor.

27.03.2020 11:40
debata (10)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yup, with all that cooking and cleaning mama needs her TX whiskey. ( thank you brother Kym for introducing us ) #txwhiskey #kymporizka @sporizkova

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov),

Dôkazom je aj jej Instagram, na ktorom už niekoľko dní zverejňuje zábery zo samo-karantény, ktorú odporučili aj obyvateľom Spojených štátov amerických. Rodáčka z Česka, ktorá začiatkom apríla oslávi 55. narodeniny, poslúchla a uchýlila sa do svojho vidieckeho domu. A tam stihla za pár dní toho naozaj dosť.

Hneď v prvý deň napríklad zverejnila záber v dlhom pruhovanom pletenom kardigane, ktorý vraj uštrikovala celkom sama. Má ísť o darček pre kamarátku. „Konečne som po dvoch rokoch dokončila sveter pre moju kamošku Jackie. Ona si vybrala farby, ja som vybrala vzor,“ napísala niekdajšia topmodelka a dnes najmä podnikateľka a televízna osobnosť či knižná autorka.

Aj Pořízkovú pritom v domácej izolácii ovládli záchvaty upratovania, čo dokazujú ďalšie zábery, kde pobehuje s metlou po kuchyni. V ruke pritom zviera fľašu whisky, ktorú vraj pri náročnom upratovaní potrebuje. „Pri všetkom tom varení a upratovaní mama potrebuje svoju whisky,“ podotkla s humorom.

Najviac však fanúšikov asi zaujme záber, na ktorom sa Pořízková ponorila do malého bazéna za domom. A urobila tak len v nohavičkách. Na fotografii si odhalené poprsie drží rukami, aby skryla najnutnejšie. Jedno však skryť stále nemôže, že je vo skvelej fyzickej forme. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Pavlína Pořízková #karanténa

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...