Odstrihla sa na pár týždňov a potom... návrat len v miniatúrnych bikinách!

Niektorí umelci v samo-karanténe skutočne asi nevedia, čo od dobroty. Alebo že by len pracovali na tom, aby sa na nich nezabudlo, keď už sa nedejú žiadne spoločenské akcie a zrušili sa koncerty?

29.03.2020 00:00
debata

V prípade speváčky Halsey to môže byť jedno, aj druhé. Isté však je, že americká hviezdička, ktorá ešte pred pár týždňami vypredávala štadióny, tiež musela zostať doma a snaží sa prečkať obdobie izolácie.

Fanúšikov však potešila len pred pár dňami, keď na Instagrame zverejnila video zo svojej kúpeľne. V bikinách zakrývajúcich len to najnutnejšie sa postavila pred zrkadlo a predviedla zvodný tanec, do hudby, ktorá jej hrala.

Ide pritom o prvý príspevok po dlhšom čase, teda presnejšie prvý od 10. marca. Niekomu sa to môže zdať úplne normálne, vo svete šoubiznisu je však takáto odmlka skutočne dlhá. Halsey si na margo svojej instagramovej absencie zavtipkovala. „Zjavne som bola veľmi veľmi veľmi zaneprázdnená. Snažila som sa vyťažiť to najlepšie v tomto divnom období a myslím na vás všetkých,“ komentovala ešte sexy brunetka.

Podľa amerických médií jej absenciu spôsobili aj problémy v súkromí. Halsey sa údajne rozišla s priateľom Evanom Petersom a dokonca už má mať za neho náhradu. Vrátila sa k expartnerovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Halsey

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....