Talianska sexica na mexickej pláži: Epidémia zúri, ona úsmev veru nestráca!

V jej rodnej krajine je situácia momentálne naozaj vážna. Talianska modelka Elisa De Panicis si však posledné dni užíva. Aj napriek nepriazni aktuálnej situácii.

30.03.2020 00:00
debata
zväčšiť Modelka a dizajnérka Elisa De Panicis sa v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka a dizajnérka Elisa De Panicis sa v spoločnosti priateľov nachádza v mexickom Tulume. Modelka a dizajnérka Elisa De Panicis sa v spoločnosti priateľov nachádza v mexickom Tulume.

Zvodnú krásku zachytili objektívy paparazzov v mexickom Tulume, kam sa modelka vybrala so skupinou kamarátov a ich rodín. Momentky, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu, zachytávajú sexy Elisu v dvojdielnych zlatých bikinách, v ktorých najprv vbehne do vĺn, aby sa potom mokrá a nadšená vrátila nazad na pobrežie.

Pohľad na De Panicisovú nenechá nikoho na pochybách, že príroda jej nadelila naozaj príťažlivé krivky. Modelka ich dokázala predať pre lifestylové magazíny, ale rovnako má poriadnu odozvu aj na sociálnych sieťach. Jej Instagram napríklad sleduje vyše milióna užívateľov.

Hoci z tváre modelky srší nadšenie a šťastie, ani jej situácia tisíce kilometrov od rodného Talianska nie je úplne jednoduchá. Epidémia koronavírusu, ktorá zachvátila svet, nevynechala ani Mexiko. Krajina sa podobne ako mnoho ďalších rozhodla uzavrieť hranice a minimalizovať verejný život. Na plážach vychýrených destinácií to zatiaľ tak nevyzerá. Ktohovie však, dokedy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #modelka #sexy

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...