So svalovcami sa roztrhlo vrece! Aj hrdina z Robocopa ich tasí v karanténe...

Trošku to vyzerá akoby sa v časoch epidémie koronavírusu roztrhlo vrece s vyzlečenými mužskými hviezdami. Za posledných pár dní do zoznamu pribudol ďalší idol z filmového plátna aj obrazoviek.

01.04.2020 00:00
debata
Herec Joel Kinnaman si vyrazil na pláž v Los... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Herec Joel Kinnaman si vyrazil na pláž v Los Angeles. Herec Joel Kinnaman si vyrazil na pláž v Los Angeles.

Reč je o švédskom rodákovi, hercovi Joelovi Kinnamanovi, ktorého diváci poznajú z nového spracovania Robocopa, filmu Samovraždený oddiel či seriálu Altered Carbon. Urasteného štyridsiatnika zachytili objektívy počas karantény v Los Angeles.

Samozrejme, vysoký blond fešák sa nenachádzal doma, ale vykračoval si uličkou pri pobreží. So surfovacou doskou pod pazuchou. Takmer 190 centimetrov vysokého herca zvečnili objektívy v neoprénovej kombinéze, ktorú však mal vyzlečenú do pol pása a nechal tak vyniknúť vypracované svaly a mohutnú hruď.

Speváčka Camila Cabello a jej partner Shawn...
Herečka Robin Wright a jej manžel Clement...
+6Herec Joel Kinnaman si vyrazil na pláž v Los...

Aj Kinnamana postihla aktuálna situácia s prerušením nakrúcania projektov a tak je celkom zjavné, že chce voľný čas tráviť aktívne a udržiavať sa vo forme. Počas športového popoludnia mu spoločnosť robil jeden z dobrých kamarátov.

Posledné dni odporúčanej karantény, ktorá zastavila aj život v Los Angeles, vytiahli do ulíc množstvo známych osobností a tak sa zdá, že paparazzovia rozhodne nemôžu zaháľať. Svoju vypracovanú postavu už stihol predviesť spevák Shawn Mendes, manžel herečky Robin Wrightovej Clement Giraudet, ale tiež napríklad herec Orlando Bloom.

Svet už obleteli aj zábery filmového Thora, herca Chrisa Hemswortha, ten sa nachádza v rodnej Austrálii, kde ho objektívy zachytili pri surfovaní. Jeho svalnatý krajan Tim Robbard tiež už vystavil na obdiv svoje svaly. Zoznam celebrít si pozrite v našej galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Joel Kinnaman #svaly #karanténa

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...