Ricky Martin opäť ohuruje figúrou! Tričko dolu a so svalmi rovno na titulku

Aj spevák Ricky Martin so svojím manželom a ich ratolesťami sa už niekoľko dní "ukrýva" v karanténe. Ale jeho fanúšikovia majú dôvod na radosť. Objavuje sa v novom magazíne.

05.04.2020 10:20
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And...... @lofficielhommesitalia is out! @nicolaswagnerphoto THANK YOU! #Repost @lofficielhommesitalia ・・・ TODAY’S MASTER - Ricky Martin for L’Officiel Hommes Italia n°24, The Creative Issue. Photographed by Nicolas Wagner and Fashion by Douglas VanLaningham. Getting ready to discover The Creative Issue. Tap in bio to discover more. Team Credits: Icon @ricky_martin in @ysl by @anthonyvaccarello Editor in chief @giampietrobaudo Photographed by @nicolaswagnerphoto Fashion by @dvlstylist Interview by @labestiala Hair @thecooljoey @theonly.agency Make-up #HanicArias @hanicmakeup @theonly.agency Photographer Assistant #RubyJun Stylist Assistant #JeremyFriend and @monicamurilloo Special thanks to @ktencer1 Stay tuned for more. #RickyMartin #TodaysMaster #LOfficielhommesitalia #TheCreativeIssue #YSL #SaintLaurent #AnthonyVaccarello #FashionMagazine #LOfficielhommes

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky (@ricky_martin),

Portorikánskeho rodáka na svoju titulnú stranu umiestnil taliansky pánsky magazín L'Officiel Homme. O novinku sa podelil Martin priamo na svojom Instagrame.

„A…L'Officiel je konečne vonku. Ďakujem vám,“ napísal len stručne k čiernobielemu záberu, na ktorom pózuje vyzlečený do pol pása v širokých bielych tureckých nohaviciach a so slameným klobúkom na hlave.

Štyridsaťsedemročný Martin sa už roky udržiava v ukážkovej forme, čo potvrdzuje aj najnovší záber. V samotnom magazíne sa potom čitatelia dočkajú rozhovoru aj série ďalších fotografií, na ktorých sa Ricky predvádza bez trička.

Momentálne však musí hviezda latino hudby absolvovať svoj pravidelný tréning akurát tak v domácej posilňovni. Množstvo času mu však nepochybne zaberá aj starostlivosť o rodinu. S manželom, umelcom Jwanom Yosefom, spoločne vychovávajú dvojičky Valentina a Mattea, ktorých mu porodila náhradná matka ešte ako slobodnému. V spoločnom manželstve s Yosefom potom ešte pribudol syn Renn a dcérka Lucia. Oboch ich tiež vynosila náhradná matka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

TODAY’S MASTER - Ricky Martin for L’Officiel Hommes Italia n°24, The Creative Issue. Photographed by Nicolas Wagner and Fashion by Douglas VanLaningham. Getting ready to discover The Creative Issue. Tap in bio to discover more. Team Credits: Icon @ricky_martin in @dior by @kimcamjones Editor in chief @giampietrobaudo Photographed by @nicolaswagnerphoto Fashion by @dvlstylist Interview by @labestiala Hair @thecooljoey @theonly.agency Make-up #HanicArias @theonly.agency Photographer Assistant #RubyJun Stylist Assistant #JeremyFriend and @monica__murillo Special thanks to @ktencer1 Stay tuned for more. #RickyMartin #TodaysMaster #LOfficielhommesitalia #TheCreativeIssue #Dior #DiorHommes #KimJones #FashionMagazine #LOfficielhommes

Príspevok, ktorý zdieľa L'Officiel Hommes Italia (@lofficielhommesitalia),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #titulka #Ricky Martin #magazín

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...