Thorova manželka na pláži: Ani v karanténe sa nevzdáva pohybu a je sexy!

Austrálske verejné pláže sú síce podľa nariadení vlády zavreté, aspoň väčšina z nich. Ale užiť si chvíle súkromnej idylky si hviezdny pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky neodpustili.

07.04.2020 00:00
debata
Herečka Elsa Pataky v priestoroch Byron Bay v... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Elsa Pataky v priestoroch Byron Bay v Austrálii. Herečka Elsa Pataky v priestoroch Byron Bay v Austrálii.

Manželov, ktorí spoločne vychovávajú tri ratolesti, zachytili objektívy paparazzov na pláži známeho zálivu Byron Bay. Španielska rodáčka sa prechádzala po piesočnatej pláži v dvojdielnych bikinách a so slameným klobúkom na hlave. Z tváre jej nemizol úsmev a užívala si príjemné slnečné počasie.

Jej manžel, ktorého svet pozná predovšetkým ako komiksového Thora, sa nachádzal len kúsok od svojej polovičky. Zdalo sa akoby sledoval vlny a skúmal, či budú vhodné podmienky na surfovanie.

Herecký pár je známy tým, že sa intenzívne venuje športovým aktivitám. V prípade Hemswortha ide o nutnosť z pracovného hľadiska, ale tiež dlhoročnú vášeň. S Patakyovou spoločne pripravili už dávnejšie aj mobilnú aplikáciu na cvičenie, kde zároveň radia s jedálničkom a sprievodnými aktivitami zdravého životného štýlu.

Svoje návyky nechcú opustiť ani v prípade izolácie, v ktorej sa nachádza momentálne väčšina svetových domácností a rodín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Chris Hemsworth #izolácia #Elsa Pataky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...